Audi e-tron rechemat in service

Audi e-tron abia a fost lanasat si e rechemat in service pentru o problema la insltalatia electrica. Subiecte focus in articol:

  • ce e audi e-tron si de ce e rechemat in service
  • cum va remedia Audi problema

Ce e Audi e-tron si de ce e rechemat in service

Audi e-tron e SUV-ul electric al companiei germane. Abia a fost lansat si deja are probleme tehnice care face necesara rechemarea in service a 1644 de vehicule in SUA.

De ceva ani a inceput batalia electricelor. Toti marii producatori de autoturisme tot anunta modele noi electrice sau hibride. Cand zic electrice zic modele pe acumulatori. Toyota era singurul producator care nu anuntase inca modele electrie pe acumulatori. Au rezolvat si ei problema anuntand 6 modele in urmatoarea perioada.

Sa ravenim insa la Audi e-tron. Problema rechemarii in service se pare ca este o garnitura inelara care izoleaza un cablu de caroserie. Inelul de izolare se pare ca este pe cablajul dintre portul de incarcare si baterie. Adica exact in zona unde circula curenti mari.

Se pare ca acea garnitura de izolare acumuleaza umezeala si, e posibil, ca la un moment dat sa se produca un scurt circuit. Scurt circuitul e posibil sa duca la un incendiu.

Audi sfatuieste proprietarii de e-tron sa vina cu masina la service pentru remedierea problemei. Ei zic ca daca martorul din bord nu este aprins nu este inca nici o problema. Daca martorul luminos se aprinde masina trebuie parcata in spatiu deschis si lasata acolo, iar Audi o va ridica ulterior. Asta se intampla in SUA insa. Odata cu asta clientii vor primi si un voucher de 800 de dolari pentru costuri cu combustibilul.

Cum va remedia Audi problema

Nu a fost anuntat inca oficial, dar exista 2 solutii, se pare. Prima solutie este sa inlocuiasca acea garnitura izolatoare. A doau solutie este sa inlocuiasca cablul cu totul. Audi nu a oferit inca un raspuns la aceasta problema. Problema, se pare, ca a fost identificata in SUA, iar cifrele sunt de acolo.

In mod cert problema exista si pe alte piete si e posibil ca Audi e-tron sa fie chemat in service si in alte regiuni. Daca esti posesorul unui e-tron te poti duce la service sa intrebi de problema si sa vezi ce solutii iti ofera.

Mai multe detalii despre problema aici:

audi e-tron

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Tesla ia foc singura

Un comentariu la „Audi e-tron rechemat in service”

Lasă un comentariu