Cel mai ciudat Ferarri

Ferarri face super masini, dar unele din ele arata chiar ciudat. O sa fii probabil uimit dar multe super masini Ferarri nu sunt super luxoase sau confortabile. Subiecte focus in articol:

  • cel mai ciudat Ferarri
  • catre cine a fost vanduta

Cel mai ciudat Ferarri

Cel mai ciudat Ferarri se cheama 512S Pininfarina Modulo si a fost construit in 1970. Masina are un motor V12 care dezvolta 550 de cai putere. Motorul o ajuta sa accelereze de la 0 la 100km/h in doar 3.1 secunde.

Masina nu are usi si pentru a intra inauntru partea superioara a caroseriei culiseaza spre inapoi. In acest fel pasagerul si soferul intra in habitaclu. Tot la capitolul ciudatenii masina are toare rotile acoperite. Masina are o raza mare de bracaj datorita faptului ca rotile din fata nu au loc sa se mise foarte mult.

Masina asta a fost prezentata pentru prima data in 1970 la Geneva si era vopsita in negru initial. Ulterior a fost revopsita in alb. Masina asta, asa ciudata cum e a castigat numeroase premii la competitii auto (in jur de 22 de premii).

Masina se cheama Modulo pentru ca e realizata din module. Fiecare modul se poate scoate de pe masina, masina capatand cu totul alte valente cand sunt scoase modulele care acopera rotile.

Catre cine a fost vanduta

Masina a fost vanduta in 2014 catre un regizor de film american numit James Glickenhouse. Personajul este atat antreprenor in zona de automotive.

Aveti mai jos filme in care e prezentata masina cea mai ciudata din repertoriul Ferarri. E posibil ca in viitor sa mai apara astfel masini de la producatorul Italian, Pana una alta asteptam si de la ei o masina electrica.

Ferarri 512S Modulo

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Inventar cu drone

2 comentarii la „Cel mai ciudat Ferarri”

Lasă un comentariu