Protestul taximetristilor – partea a doua

Azi este o noua zi in care protestul taximetristilor ne face viata frumoasa in Bucuresti.

Daca te vei duce in Piata Victoriei si o sa vezi masinile alea ale lor galbene una langa alta e o incantare pentru ochi. E ca si cum ti-ai relaxa spiritul in nirvana.

Protestul taximetristilor neintelesi

Taxiurile alea galbeze seamana cu florile de camp care stau semete in bataia soarelui. Nu e soare in Bucuresti, dar o minte de artist si-l poate imagina.

Cum sa mergi cu alt mijloc de transport in Bucuresti? Cum poti sa fii atata de naiv sa mergi cu masinile alea de la Uber care au culori plictisitoare? Si mai e un aspect: aia de la Uber nu vorbesc, zici ca sunt muti. Ca taxiul galbem ca raza de soare cand mergi dimineata la serviciu deja esti la curent cu stirile din politica si can-can. De asemenea vei sti cele mai noi melodii din repertoriul artistilor cunoscuti romani. Stii tot timpul cand salam si Guta au scos ceva nou.

Astazi la protest ii auzeam strigand: “Lasati UBER sa jecmeneasca clientii. Noi ne-am saturat!”. Oameni corecti, frate! O astfel de scandare arata caracterul mare al unui om. Ce caracter! Ce onaore!

Altul zicea prin portavoce, ca sa-l auda multimea: “Da doamne sanatate clientului si minte guvernatilor sa ofere clientilor transport diversificat si corect”. Iti dai seama cata grija pentru client! Cred ca la domnul taximetrist daca te duceai in masina avea o diploma de excelenta in customer satisfaction. Si, asa cum e normal, o tinea in rama pe bord.

Altul avea o pancarta pe care scria: “O sa dam maimutele jos din masini. (nota autorului: ATENTIE! nu la maimutele “alea” se referea) Clientii nostri merita sa merga pe ceas”. Asta ridica pancarta in jus si in jos iar ceilalti il aclamau. La un moment dat unul a strigat ca asta cu pancarta sa candideze sa fie prim ministru. Cred ca toata tara l-ar vota!

In loc de concluzie

Daca vrei sa te relaxezi azi si sa iti incarci sufletul te invit sa mergi in Piata Victoriei. albenul imens de acolo iti incalzeste ochiul. Discutiile despre arta, cultura o sa-ti incalseaca sufletul. O sa fii uimit cati oameni la cravata care miros a parfumuri fine sunt acolo. Si acele masi curate si ingrijite te vor face sa te gandesti ca esti un porc in masita ta jegoasa. Te sfatuiesc sa nu te duci cu masina ca te vei face de ras.

Taximetristrii lupta in Piata Victoriei pentru binele clientilor lor si sa speram ca lupta asta a lor dreapta a fi incununata. Acesti oameni de onoare cinstiti si corecti au iesit sa se lupte cu mainile goale cu mafia pentru binele cleintilor lor. Cinste lor!

Daca ti-a placut articolul citeste-l si pe asta (asta e serios): Uber vs Taxi

Un comentariu la „Protestul taximetristilor – partea a doua”

Lasă un comentariu