A aparut curentul anti masini autonome

Da ati citit bine, nici nu au aparut bine masinile autonome si a si aparut curentul anti masini autonome. Subiecte focus in articol:

  • ce e si cine a creat curentul antimasini autonome
  • cine se alatura curentului

Ce e si cine a creat curentul anti masini autonome

Masinile autonome sunt pe val, adica castiga tot mai mult teren. Se baga bani multi in tehnologia asta. Toata lumea le vrea mai repede pe sosele. Asta pentru ca vanzarile producatorilor de masini vor exploda. Se vor deschide noi posibilitati. Masini pentru copii, pentru batrani, pentru cei care nu au carnet de conducere etc. Toate aceste noi categorii inseamna bani, multi bani.

Totusi…in busculada asta de dorinte au aparut si cei care zic ca sunt anti masini autonome. Ei zic ca creaza curentul asta pentru cei carora le place condusul. Adica fac asta din placere. Curentul vine de la BMW M. Adica masini autonome sunt ok, dar vrem si noi sa vindem in continuare.

Masinile astea sport sunt facute pentru “placerea condusului”. Cica de aia dai o caruta de bani pe ele. Iar BMW vrea ca segmentul asta sa nu dispara odata cu conducerea autonoma. Asa ca a creat un concept, se cheama BMW Vision M NEXT care se doreste a fi o supersportiva fara conducere autnoma.

Si chiar au produs masina asta la nivel de prototip.

Cine se alatura curentului

Curentul asta anti masini autonome abia a fost creat de BMW, asa ca e in fasa. Nu sa mai anuntat nimeni inca, dar prevad ca se vor alatura nume grele. Adica producatori de masini sport care nu vor sa le ia clientilor “placerea condusului”. Prevad ca se vor alatura Porche, Ferarri, Lamborghini, Maserati si alti grei supersportivi.

Daca vrei sa vezi cum arata conceptul il ai aici pe simpaticul Shmee care iti explica:

antimasini autonome

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Ceasul atomic si calatoriile spatiale

Un comentariu la „A aparut curentul anti masini autonome”

Lasă un comentariu