Air taxi in Paris la jocurile olimpice din 2024

Air taxi este un serviciu care se zice ca va disponibil in Paris in 2024 la Jocurile Olimpice. Este un serviciu care foloseste niste aparate de zbor electrice de doua persoane. Una dintre persoane este cel transportat (pasagerul) si o alta persoana este pilotul. Inainte de imbarcare exista un terminal unde te inregistrezi si ti s everifica identitatea, probabil platesti si apoi exista o poarta biometrica pe unde se face intrarea in aeroport, (cred ca se poate numi aeroport aerodrom sau heliport).

Te imbarci in vehiculul electric si poti fi trasportat in alte puncte de prin Paris. Nu oriune in Paris asa am inteles eu ci doar in niste puncte fixe unde aceste vehicule pot ateriza. Un punct de aterizare este undeva in centrul orasului pe o barja care pluteste pe Sena.

Air taxi in Paris cu aparate de zbor electrice

Din ce am vazut eu in filmul de pe Youtube totul e setat si organzat, compania care organizeaza zborurile asteapta autorizarea de la autoritatea aeronautica. Aparatele de zbor arata ca niste drone cu multe elice. Probabil ca exista si o limita de greutate ma gandesc, dar nu am reusit sa aflu cat e limita asta.

Ideea e una foarte buna, probabil ca e una dintre cele mai rapide metode de a ajunge usor si facil dintr-un loc in altul al Parisului. Eu nu m mai fost de mult in Paris, dar tin minte ca era aglomerat rau de tot si era un cosmar ca mergi cu masina. La fel ca in orice alta capitala europeana.

Daca pretul nu e unul piperat, iar eu ma astept sa fie, atunci compania asta probabil ca isi va lua zborul rapid. Piperat e dicutabil pentur a depinde cine sunt clientii targhetati. cred ca nu va fi un serviciu de masa dupa cum arata chestiile alea pe acolo prin terminal. Adica cred ca se vor dezvolta foarte repede si catre alte orase importante.

Aveti aici link cu filmul unde puteti vedea cum arata totul: https://www.youtube.com/watch?v=imVGe9LBHuE

Cumpara Procedura de Receptie si Verificare Marfa: https://logistic-specialist.com/produs/procedura-receptie-si-verificare-marfa/

Lasă un comentariu