Air Yacht

Se pare ca in viitor industria de transport se va schimba, iar asta vina sa confirme si conceptul asta Air Yacht. Numele nu este ales intamplator pentru ca mijlocul asta de transport este atat Yacht cat si avion sau drona. Dupa modul de propulsie seamana mai mult cu o drona decat cu un avion.

Conceptul este dezvoltat de o firma care se cheama Lazzarini Design.

Dar, asa cum va spuneam poate fi si Yach pentru ca poate naviga. De aceea are acelele elice puse pe lateral, ca la drone. Cu ajutorul lor poate decola vertical, poate sa zboare, dar tot ele pot propulsa vehiculul si pe apa. Air Yacht este un mijloc de transport concept, adica nu a fost creat inca. Si este un mijloc de transport de lux.

Cred ca e foarte util pentru ca daca navighezi si vine furtuna si nu vrei sa ai parte de valuri mari si senzatii puternice poti decola. In felul asta te poti indeparta de furtuna si sa eviti pericolul. De asemenea, cred ca nu poti esua intr-un recif de corali. Sau poti, dar cel mai probabil vei iesi repede de acolo.

Ce dotari speciale are Air Yavht

Air Yacht este electric! Nu cred ca se astepta nieni sa fie pe motorina. Are baterii, bineinteles! In partea superioara are foarte multe panouri solare care ajuta la incarcarea bateriilor. De asemenea, are o vedere splendida a cerului.

El poate zbura 48 de ore continuu la o viteza maxima de 68 de noduri. Nu stiu cat insemna asta in km pe ora, dar daca sunteti curiosi siguri puteti calcula voi. Oricum cred ca viteza e suficienta pentru a te duce in niste calatorii de relaxare in aer si pe apa. Conceptul nu este destinat transportului public ci este un yacht pentru bogati. Pentru cei care isi permit sa dea bani multi pe un asemenea mijloc de transport. Si eu cred ca vor avea ceva clienti daca il vor scoate pe piata.

De fapt cred ca asta este si sopul acestui concept sa vada cam cati gusteri bogati vor atrage!

Vehiculul are 5 apartamente cu skyview si una partament plasat in centru cu o veddere de 360 de grade.

Nu va mai povestesc eu va las sa vedeti filmul de prezentare de pe youtube:

Air Yacht

Daca ti-a placut articolul il poti citi si pe urmatorul, care va fi la fel de interesant: Cat tin bateriile cu Li si cum se degradeaza

Un comentariu la „Air Yacht”

Lasă un comentariu