Avion dansand ca o balerina

Daca nu ati vazut inca un avion dansand puteti sa-l vedeti in videoul de la final. E vorba de un avion de lupta Suhoi 30 cae foloseste o tehnologie speciala de directionare a jeturilor.

Avion dansand – cum e posibil

Datorita aceste tehnologii avionul dansand devine o realitate. Avionul devine extrem de manevrabil putand fi controlat extrem de bine. Nu o sa vedeti alte avioane facand asta. Singurele care au o astfel de tehnologie sunt avionele Suhoi rusesti.

Cu toate ca lumea da atentie mai mult tenhologiei aviatice americane rusii au facut avansuri considerabile. Toate lumea cunoaste teoria directionarii jeturilor, dar nimeni nu a reusit sa o puna in practica pana la seria de avioane Suhoi. In lupta armata manevrabilitatea este una dintre cele mai importante abilitati.

Trebuie sa retineti ca Suhoi 30 nu este cel mai performant avion de lupta rusesc. Suhoi SU 35 este cel mai performant avion de lupta rusesc. In timp ce americanii pun accent la avionele lor de lupta pe capacitatea de a detecta inamicii de la departare si de a se camufla bine rusii pun accent pe manvrebilitate si lupta la distanta scurta.

Concluzie

Atat americanii cat si rusii au tehnologii de camulflare extrem de avansate se pare ca tehnologia rusilor e mai buna. Se pare ca pot crea o bula electromagnetica in care nu patrunde nimic. E ca o gaura neagra pentru tehnologia vestica (exista informatii despre o astfel de bula creata pe o zona intinsa din Siria in razboiul sirian). De asemenea, tehnologia lor de bruiaj si de anihilare a altor electronice esuperioara tehnologiei americane.

Acum ceva anu in Marea Neagra a avut loc un incident intre un avion Suhoi si cateva nave de lupta NATO (americane si engleze) aflate in patrulare. Avionul a survolat navele fara nici o problema dupa ce le-a orbit toate sistemele electronice.

Intr-un alt articol o sa va vorbesc despre tnacul T90 o alta masinarie ruseasca extrme de temuta pe campul de lupta.

Filmul cu un avion dansand:

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Uber Fright s-a lansat in Europa

Lasă un comentariu