Bizaqi soft modelare procese

Eu folosesc de ceva ani Bizaqi soft modelare procese si de aceea am zis sa va povestesc si voua despre el. Subiecte focus in articol:

  • ce e Bizaqi – soft modelare procese
  • cum te poate ajuta acest soft

Ce e Bizaqi soft modelare procese

Sa va povestesc mai intai ce e acela un soft de modelare de procese. In orice companie orice proces ar trebui sa fie prezentat schematic. Asta pentru a ajuta oamenii sa inteleaga mai bine procesul.

Pe langa modelarea de procese, fiecare proces ar trebui sa fie si explicat detaliat. Prezentarea asta schematica seamana cu o schema logica. Adica daca o iei dintr-un capat ajungi in celalt capat trecand prin toate variantele procesului. Bizaqi e un tool profesional care face asta foarte bine.

Softul este intuitiv si este usor de invatat chiar daca nu ai mai lucrat cu astfel de instrumente inainte. Rezultatele sunt prezentate intr-o forma grafica si foarte usor de urmarit.

Dar Bizaqi nu face numai asta. Poate face automatizari de procese si este si un BPM. BPM inseamna Business process management, Asta inseamna ca poate tine toate procesele dintr-o companie, poate crea legaturi intre ele si transfera taskuri sau documente.

Cu ce te poate ajuta un astfel de soft

In primul rand te ajuta sa mapezi toate procesele din companie. Iar asta este extrem de folositor. In cazul in care doresti sa implementezi un soft maparea proceselor este foarte utila. Odata ce ai facut maparea asta ii dai furnizorului de soft procesele si stie ce are de facut mai departe.

In felul asta vei avea mai putin de munca cu furnizorul de soft si fiecare va sti ce are de facut. Un alt ajutor este dat atunci cand iti vine un angajat nou in companie. Ii va fi foarte usor sa invete procesele si sa stie ce are de facut.

Poti vedea si descarca softul de aici; Bizaqi

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Producatori auto fara masini electrice

Lasă un comentariu