BMW tachineaza Mercedes

Se intampla foarte mult ca brandurile sa se tachineze intre ele si nici BMW sau Mercedes nu au facut exceptie. Daca nu stiti seful mustacios de la Mercedes a iesit la pensie.

Cum tachneaza BMW pe Mercedes

Odata cu iesirea asta la pensie au circulat diverse filmulete pe internet. Unul in care mustaciosul sef de la Mercedes ii transfera placuta de CEO noului sef. Noul sef nu mai are mustata.

Un alt filmulet care circula e cu mustaciosul care ajunge in holul unui sediu si se strang anagajatii in jurul lui. angajatii il aplauda, fac poze cu el etc.

Cu toate tevatura asta BMW nu puteaa sa stea deoparte si a facut un film in care il tachineaza pe mustacios, fostul sef de la Mercedes. Tema filmului este ca dupa ce te pensionezi te eliberezi si poti sa faci ce vrei tu. Nu o sa va spun mai mult va las sa vedeti filmul. Ideea e ca brandurile au inceput sa fie mai deschise. O sa vedeti ca in reclama asta BMW foloseste masini Mercedes fara nici o problema.

Eu personal cred ca oamenii apreciaza mai mult astfel de relame care par deschise. Arata ca oamenii au si simtul umorului nu nu sunt asa rigizi si incorsetati.

Aveti aici filmuletul:

Daca ti-a placut articolul acesta, asa cum te-ai obisnuit probabil, te invit sa citesti si alte articole de pe site. Articolul pe care ti-l recomanda acum este acesta: Robotii industriali – o perspectiva de crestere.

Poti sa dai mai departe articolul contactelor tale de pe retelele sociale. Sigur cor fi incantati sa-l citeasca.

Un comentariu la „BMW tachineaza Mercedes”

Lasă un comentariu