Casele Tesla – o noua gaselnita a lui Musk sa faca bani

Casele Tesla sunt o noua gaselnita a lui Elon Musk sa-si mai rotunjeasca portofelul. Credeai ca Tesla face doar masini, acumulatori, acoperisuri de case, telefoane, rachete etc? Nu ai crezut bine! De curand s-au apucat sa faca si case. Si daca nu stiai sau credeai ca nu ai citit bine au facut si un prototip de telefon.

Curand probabil ca se vor apuca sa fabrice si haine si sa deschida si niste fabrici de lapte, carne, paine si altele utile viatii de zi cu zi a muritorului. Ca doar daca te apuci sa faci bani macar sa faci bani din tot si din toate. Mai ales daca nu le faci cu banii tai si le faci cu banii altora. De fapt, astea sunt cele mai bune afaceri, alea cu banii fraierilor care cred in tine. Trebuie doar sa fii suficient de vizibil si de cunoscut ca sa prostesti cat mai multi.

Casele Tesla – detalii

Dupa cum stiti Musk si-a vandut toate proprietatile si acum sta intr-o casa inchiriata. De la SpaceX e inchiriata, doar nu credeai ca la vreo primarie. Si daca SpaceX vrea sa faca colonie pe Marte trebuie sa faca si case pentru ca oamenii trebuie sa locuiasca in ceva pe Marte. Doar nu credeai ca o sa locuiasca in pesteri pana vor descoperi focul?

Casa in care locuieste Musk acum este o casa modulara contruita de un startup numit Boxabl (probabil musk e bagat, dar daca nu e inca bagat probabil ca urmeaza), iar pretul unei astfel de case modulare incepe de la 50.000 de dolari. Si casele astea facute de boxabl (care curand va fi cumparata de una din companiile lui Musk, daca deja nu e parte a imperiului) pot fi impaturite in containere pentru a putea fi transportate foarte usor in orice locatie de pe glob. Casele astea, cel mai probabil, vor deveni casele Tesla.

Casele sunt facute din metel, beton si spuma EPS si asa cum iti spuneam pot fi pliate in containere pentru a fi livrate la locul de asamblare. Ele au o suprafata de aproximativ 120 mp si sunt gata de a fi locuite dupa asamblare, avand instalatii sanitare, electrice, chiar si sistem de aer conditionat. Transportul e gratuit in unele state americane. Casele sunt eficiente din punct de vedere energetic. Aveti mai jos cateva imagini cu aceste case numite boxabl casita.

boxbl casita

boxbl casita

boxbl casita

Un comentariu la „Casele Tesla – o noua gaselnita a lui Musk sa faca bani”

Lasă un comentariu