Ce faci in astfel de situatii

O masina care circula pe autostrada. Tu cu familia in masina! La un moment dat iti dai seama ca pe usa din dreapta pe exterior iti apare un sarpe. E posibil sa fi fost pe undeva pe sub masina si sa se fi deplasat acolo.

Secenariul asta e real si s-a intamplat undeva in SUA, cred. Oamenii mergeau linisti in SUV pe autostrada si la un moement dat au vazut cum la geamul din drapta le apare un sarpe. Sarpele se agita pentru ca era speriat, probabil.

Oamenii din masina rad pe seama sarpelui. Ceea ce nu realizeaza ei este ca sarpele cauta o gaura in care sa intre si sa se ascunda. In fata, la motor, sunt ceva gauri prin care un sarpe poate intra, iar apoi poate ajunge in habitaclu.

Problema cu sarpele in exterior nu e asa de mare, ce faci cand circuli pe autostrada cu 130 de km/h si realizezi ca ai un sarpe in interiroul masinii. Cred ca panica e majora si e foarte posibil sa faci un accident. Totusi, in astfel de situatii e bine sa iti pastrezi calmul sa tragi masina pe drepata si sa cobori din masina.

Puteti vedea in filmul de mai jso ce a urmat:

Tu ce ai fi facut intr-o situatie din asta?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Cele mai scumpe masini din lume

Lasă un comentariu