Ce mai face Segway

Cred ca va aduceti aminte de Segway, chestia aia pe 2 roti care parea ireala pentru ca isi pastra echilibrul pe cele 2 roti. Subiecte focus in articol:

  • ce mai face Segway
  • Inceputul unei noi ere

Ce mai face Segway

Stateam zilele trecte si ma intrebam ca mai face Segway, jucaria care acum nu multi ani provoca isterie si indignare. Cred ca a fost primul mijloc de transport, daca pot sa-i spun asa, care facut ceva valva. Toata lumea doarea sa aiba un astfel de devic pentru ca era cool. Cred ca si acum este col numai ca au aparut alte jucarii. De fapt, jucariile astea le-as incadra la mijloc de transport personal. Si aici as baga uniciclurile, segway, trotineta, bicicleta etc. Si bineinteles, cu variantele lor electrice.

Si, ca sa vad ce mai face compania am intrat pe site-ul lor. Si vad ca se dezvolta, adica au noi produse.

Daca nu stiati ei au 2 categorii de produse comercile si personale. Si cand am intrat pe site am vazut ca e un tip intr-un depozit pe un Segway. Si ma gandeam daca ar fi util sau nu sa folosesti o astfel de chestie intr-un depozit. Poate doar daca e unul foarte mare.

Pe langa produsul standard pe care il stiti ei mai au niste produse noi. Un produs noi este trotineta electrica Ninebot. Au uniciciluri si niste carturi dezvoltate pe platforma primului produs. Adica un sasiu care se ataseaza la segway si se transforma intr-un go cart. Adica o jucarie electrica extrem de misto cu care te poti distra pe cinste.

Un alt produs se cheama Segway drift si sunt un fel de platforme cu roti pe care te sui. Sunt 2 bucati si fiecare au dimensiunile unui picior. Si, bineintels, sunt electrice.

Inceputul unei noi era

Produsul a fost, din punctul meu de vedere inceputul unei noi era. Cea a mijloacelor de transport extrem de personale. Si au aparut, dupa ce au scos ei produsul ala, o gramada de produse. E ca si cum s-ar fi declansat apocalipsa transportului personal electric. Toti au vazut ca se poate, ca au succes si au intrat pe piata. iar oamenii au imbratisat asta.

Iar acum in piata poti vedea o multitudine de concepte si produse care mai de care mai inovatoare. Asa se realizeaza progresul si, de aceea, cred ca Segway a fost o piatra de hotar.

Daca ti-a placut articolul t einvit sa-l citesti si pe urmatorul: Amazon sustine Rivian

Un comentariu la „Ce mai face Segway”

Lasă un comentariu