Ce masina sa iti cumperi

In articolul asta o sa-ti dau o idee referitoare la ce masina sa iti cumperi. Subiecte focus in artiol:

  • ce masina sa iti cumperi
  • de ce e bine sa urmezi sfatul

Ce masina sa iti cumperi

Atunci cand vrei sa iti cumperi o masina e bine sa tii cont de urmaotrul sfat: achizitioeaza un model care are continuitate. Si, de asmenea, achizitioneaza un model care e pilon de rezistenta la producatorul ala. O sa-ti dau cateva exemple ca sa intelgi despre ce e vorba: VW are cateva modele care sunt piloni, de exemplu: VW Golf si VW Passat. De asemenea, are niste modele cu care testeaza piata, iar aici ca emeplu ar fi Arteon sau modelul electric. La Renault modelele de baza sunt Megane si Clio si tot testeaza piata cu diverse modele. De exemplu acum testeaza piata cu Talisman. Inainte a fost Laguna, si alte modele.

E important sa luati modele pilon de la ei pentru ca acele modele se vor vinde bine second hand. De asemenea va exista continuitate si vor exista piese de schimb pentru aceste modele pilon. Un model care va fi scos din fabricatie la un anumit moment nu se va mai vinde bine la second hand, asta inseamna ca vei lua bani mai putini pe acel model. De asemenea, o sa gasesti piese pentru o mai mare perioada de timp daca modelul e model pilon. Asta pentru ca anumite piese se pastreaza de la o generatie la alta a modelului. E adevarat ca sunt putine piese care se pastreaza dar exista posibilitatea asta.

De ce e bine sa urmezi sfatul

Nu trebuie neaparat sa faci asa, adica sa achizitionezi un model pilon al constructorului. Dar facand asa ai mai multe sanse ca sa ai continuitate la acel model si sa nu ai probleme. Pentru modeele pilon producatorul investeste mai mult si acorda mai multa atentie tuturor etapelor de productie. Asta pentru ca e destul de nasol daca strica un astfel de model. La modelele de completare gen Arteon de la VW nu e asa mare problema daca nu le iese. Oricum tot proiectul e un experiment si e foarte posibil ca dupa 5 ani modelul sa iasa din productie.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Incepe isteria cu sticlele de hartie

2 comentarii la „Ce masina sa iti cumperi”

Lasă un comentariu