Ce vanzari magnifice a facut GM in q4 din 2021

GM a avut vanzari magnifice in Q4 din 2021, adica un total de 26 de masini. Da, ati citi bine 26 de masini, atat a vandut General Motors in Q4 din 2021. GM a vandut 26 de vehicule electrice in Q4 la nivel global. Adica sa nu va imaginati ca doar intr-un anume oras sau doar la un anume dealer.

Intrebat pe Twitter despre vanzarile magnifice ale GM Elon Musk, proprietarul Tesla, a raspuns ironic: Room to improve..

Tesla a vandut in acelasi trimestru 309.000 de masini. GM se pare ca pierde teren in batalia electrica. Daca o tine tot asa in mod sigur se vor indrepta spre faliment.

Ce a generat aceste vanzari magnifice ale GM

Sa vedem mai intai ce masini a vandut GM si ce a cauzat asta. Din cele 26 de masini vandute, 25 au fost Chevrolet Bolt, iar 1 masina a fost Hammer EV pickup. E surprinzator ca Hammer a vandut doar 1 bucata pentru ca pickupurile sunt masinile preferate ale americanilor. Dar se pare ca in zona asta de pickup oameni prefera inca masinile clasice. Pickupurile sunt folosite preponderent de fermierii americani si, se pare ca nu au inca incredere in cele electrice.

Se pare ca aceste vanzari magnifice ale GM au fost cauzate de rechemarea modelelor Chevrolet Bolt si intreruperea productiei.

Mercedes a vandut in Q3 din 2021 19.300 de masini electrice la nivel global, iar Audi a vandut 81.900 de masini electrice in tot anul 2021. Asta insamna ca asi Audi a avut o medie de putin peste 20.000 de vehicule electrice.

La mai mare GM si poate te mai salveaza statul american inca odata!

Lasă un comentariu