Containere cu temperatura controlata

Produsele care necesita temperatura controlata pot fi livrate in containere cu temperatura controlata. Subiecte focus in articol:

  • ce sunt aceste containere cu temperatura controlata.
  • cum te ajuta aceste containere cu temperatura controlata

Ce sunt aceste containere cu temperatura controlata

Simplist vorbind, sunt containere in care se pot transporta marfuri care necesita refrigerare sau congelare. Sunt ca niste frigidere care se pot alimenta de la sistemul electric al masinii. Inauntru pot fi stocate si transportate atat produse refrigerate cat si congelate.

Aceste containere au sistem propriu de mentinere a temperaturii si se pot muta dintr-un loc in altul. Adica se pot pune din depozit in masina si invers. De obicei, daca aveti nevoie sa transportati marfa refrigerata si congelata la acelasi client aveti 4 posibilitati:

  • trimiti masini separate care fac atat refrigerare cat si congelare. In acet caz costurile vor fi foarte mari;
  • folosesti masini bi temperatura. In acest fel costurile sunt mai mici dar apar complicatii, mai ales la masinie de dimensiuni mici.
  • Folosesti masini cu refrigerare in care pui cutii din polistiren cu gheata gel sau gheata carbonica care sa mentin congerlarea pentru 24 de ore;
  • folosesti containere ca cale pe care le vei vedea la finalul articolului;

Cum te ajuta aceste containere

Aceste containere c avand posibilitatea de a fi mutate iti ofera extrem de multa flexibilitate. Asta inseamna ca poti pune 2-3 astfel de containere in masina fara temperatura controlata.

De asemenea, poti pune astfel de containere de congelare in masinile de refrigerare. Aceste containere sunt extrem de modulare si pot incapea in orice masina. De asemenea se pot conecta la telefonul soferului pentru a oferi informatii legate de temperatura. De asemenea se pot tipari bouri de temperatura direct din telefon. In acest fel se respecta legislatia in domeniu.

Puteti gasi astfel de containere aici: Containere.

Un comentariu la „Containere cu temperatura controlata”

Lasă un comentariu