Cum fac altii placutele de inmatriculare

Placutele de inmatriculare in Romania se fac de catre Politie folosind condamnatii din inchisoare. Marea majoritate a proceselor sunt manuale, cel mai probabil. In acest artciol vom aborda urmatoarele aspecte:

  • cum se fac placutele de inmatriculare in Romania
  • cum se fac placutele de inmatriculare in Dubai.

Cum se fac placutele de inmatriculare in Romania

Sincer va spun ca nu stiu, Singura informatie pe care o stiu este legata de faptul ca se produc folosind detinutii ca forta de munca. Asta e bine pentru ca sunt sigur ca nu vor avea niciodata lipsa de forta de munca, cel putin in Romania.

Dar, imi imaginez o fabrica cu masini din alea de pe vremea lui Ceausescu in care marea majoritate a operatiilor se fac manual. Sunt convins ca e asa pentru ca daca te duci pe la birourile de inmatriculari prin tara o sa vezi niste computere obosite rau de tot. Daca computerele alea sunt asa obosite si alea sunt oarecum in front office imaginati-va cum arata masinile alea pe care nu le vede nimeni.

Si cred ca pe nimeni nu intereseaza eficienta sau incarcarea pe om in fabrica de placute de inmatriculare din Romania.

Cum se fac placutele de inmatriculare in Dubai

In Dubai a fost inaugurata prima fabrica de placute de inmatriculare robotizata din lume. Daca e robotizata in mod cert este fara oameni si complet automatizata. Ma intreb daca aia au sau nu detinuti si de ce a fost nevoie sa dai o caruta de bani pentru a face o fabrica robotizata.

Probabil cand stai pe un munte de bani si te gandeti ce ar trebui sa faci cu ei faci si o fabrica din asta. Ei zic ca noua fabrica are capacitatea de a face 33.000 de placute de inmatriculare pe zi. Crestere spectaculoasa comparativ de vechea fabrica care avea capacitatea de doar 3.000 de unitati. Ma gandesc ca nici aia veche nu folosea utilaje reciclate din Europa de est.

Fabrica este complet lipsita de oameni. Comenzile se primesc automat si folosesc un sistem de printare a placutelor automatizat. Fabrica a fost dezvoltata de o firma germana specializata in identificarea automata a vehiculelor.

Daac ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Branding la sfarsitul zilei

Lasă un comentariu