Cum functioneaza tehnologia AGV-urilor

Pentru cei mai curiosi, asa ca mine, scriu articolul asta despre cum functioneaza tehnologia AGV-urilor. Si nu o sa va povestesc eu prea mult ci am sa-i las pe altii sa va povesteasca despre asta.

Ce sarcini trebuie sa indeplineasca tehnologia AGV-urilor.

Tehnologia AGV-urilor este una complexa si care se dezvolta constant. Asa cum va asteptati probabil, sunt multi senzori pe o masinuta de asta. Tehnologia AGV-urilor trebuia sa asigure cateva functiuni de baza pentru a putea fi folosita:

  • trebuia sa se poata deplasa prin depozit, pe anumite trasee de la un punct la altul.
  • trebuie sa poate recunoaste locatiile de unde trebuie sa ia marfa si locatiile de unde trebuie sa duca marfa.
  • trebuie sa se poata deplasa pe un traseu stabilit si sa nu se abata de la acel traseu . Pentru asta ele folosesc mai multe tehnologii de ghidare (Un articol despre asta este pe logistic specialist si te invit sa-l citesti)
  • trebuie sa poate evita obstacolele. Evitare inseamna sa se opreasca cand le intalneste sau sa le ocoleasca.
  • trebuie sa fie sigure pentru oameni si sa poata lua decizii in orice situatii, decizii care sa protejeze oamenii si obiectele, cat si pe el.

Cum functioneaza tehnologia AGV-urilor

Aveti mai jos un film in care va explica specialistii despre cum functioneaza o parte din tehnologia AGV-urilor. Partea asta se refera la identificarea obstacolelor si evitarea evenimentelor. Chestia asta se cheama Safe Motion Control si este explicata foarte bine in videoul asta:

Daca ti-a placut articolul asta si vrei sa ne ajuti sa crestem pentru a avea si alte articole interesate te rog sa dai articolul si contactelor tale de pe retelele sociale.

De asemenea, te invit sa citesti si acest articol: Firme care fac AGV-uri

Un comentariu la „Cum functioneaza tehnologia AGV-urilor”

Lasă un comentariu