Cum isi rezolva altii problemele cu transportul in orase

S-a terminat cu starea de urgenta si incet, incet reveniam la problemele noastre: transportul in orase. Pe masura ce se relaxeaza restrictiile si oamenii isi reincep activitatea isi vor lua masinile, acum mai mult ca niciodata, si vor umple orasele. Masinile sunt mai safe decat transportul in comun in ceea ce priveste posibilitatea de infestare cu Covid.

Cum rezolva altii problema cu transportul in orase.

Ceea ce va spuneam mai sus va duce, din nou, la congestionarea Bucurestiului. Si, bineinteles, si a altor orase mari din tara. Nu stiu cum stau administratiile locale, dar in Bucuresti nu s-a facut nimic pentru a rezolva aceasta problema.

Si exista solutii: bicicletele, trotinetele electrice, bicicletele electrice. Altii, adica din alte orase mari europene au mai facut ceva pregatiri ca sa ajute populatia dupa ce se relaxeaza masurile. De exemplu: Primaria Parisului a mai adaugat 50 de km de piste de biciclete in perioada asta de 2 luni. Au in total 1050 de km de piste. In Bucuresti ati auzit ca faimoasa primarita Firea sa fi facut asa ceva? Cum sa faca asa ceva, asa ceva e de prost gust.

La unguri dupa ce intrati in tara o sa vedeti ca sunt piste de biciclete chiar si intre orase, pe camp adica. Paralel cu soseaua ca sa-i ajute si sa-i motiveze pe oameni sa foloseasca cat mai mult bicicleta.

Sunt convins ca o sa avem din nou orase supraaglomerate, asa cum erau acum 2 luni. Sunt convins de asta pentru ca deja a inceput de saptamana asta aglomeratia pe strazi. Asta pentru ca ai nostri dragi primari nu gandesc un pic in avans si nu sunt capabili sa rezolve problema cu transportul in orase.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmaotrul: Test de anduranta autonomie baterie la masinile electrice

Un comentariu la „Cum isi rezolva altii problemele cu transportul in orase”

Lasă un comentariu