Cum lucrati cu serviceurile auto

Nu stiu daca stiti cum e normal sa lucrati cu serviceurile auto, dar daca nu o sa va explic eu in articolul asta (de fapt o serie de articole). Subiecte focus in articol:

  • cum sa lucrati cu serviceurile auto
  • de ce e bine sa faceti asa

Cum sa lucrati cu serviceurile auto

Tot ce va voi spune in continuare, despre cum sa lucrati cu serviceurile auto, sunt recomandari. Nu inseamna ca daca nu faceti asa e jale. Nu, dar daca veti face asa o sa va usurati viata.

Mai intai, probabil, ca trebuie sa faceti o programare. Cand sunati la service intrebati daca programarea e pentru ca atunci cand va duceti acolo sa va si bage masina in lucru. Unele serviceuri mari interpreteaza sosirea la programare ca receptie a masinii si nu introducerea ei in lucru.

Cand ajungeti ca masina acolo trebuie sa vi se deschida o comanda de reparatie. Asta inseamna ca masina este preluata in custodie de service pana la finalizarea reparatiei. Hartia aceea dovedeste ca ati lasat maisna acolo. Hartia e foarte importanta daca se intampla ceva cu masina cat ea e in custosdia serviceului. Notati pe hartia aceea lovituri, zgarieturi, nivelul de combustibil din rezervor si alte chestiuni importante car evreti sa vi se inapoieze and luati masina de la service.

Pe comanda de reparatie trebuie sa scrieti ce probleme are masina. Scrieti asa cum va pricepeti voi sa descrieti problema, chiar daca nu e tehnic si e vag. Nu lasati pe cei de acolo sa scrieti reformulat ceea ce spuneti voi. Asta e important pentru ca serviceurile auto remediaza doar ceea ce e scris acolo. Daca e scris foarte punctual rezolva doar punctual. E foarte posibil sa nu va rezolve problema pentru ca e posibil sa nu gaseasca nimic. De exemplu: daca aveti o bataie pe fata scrieti ca bate ceva pe fata. Nu scrieti ca bate pivotul, lasatii pe cei de la service sa constate asta.

Ramaneti aproape pentru ca urmeaza partea a doua a articolului. Asta se va intampla in curand.

De ce bine sa faceti asta

Asta insemnand ceea ce v-am explicat mai sus. Pentru ca va protejeaza de eventualele probleme pe care le-ati putea avea daca se intampla ceva cu masina. De exemplu: poate lua foc serviceul auto cat masina voastra e acolo. Iar masina se poate face scrum. E foarte important sa puteti dovedi ca masina a fost acolo ca sa puteti primi despagubiri.

Daca nu aveti comanda de reparatie va fi mai greu de dovedit ca masina a fost in service. E bine sa urmati regulile cand lucrati cu serviceurile auto.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Motoare termice revolutionare

Un comentariu la „Cum lucrati cu serviceurile auto”

Lasă un comentariu