Cum sa deschizi masina

In articolul asta am sa-ti explic cum sa-ti deschizi masina daca ai uitat cheile inauntru. Subiecte foscus in articol:

  • cum sa-ti deschizi masina daca ai uitat cheile in ea
  • ce alte metode mai sunt

Cum sa-ti deschizi masina daca ai uitat cheile in ea

Daca ti-ai uitat cheile in masina niste baieti destepti te invata cum sa deschizi masina. Asta e chestia legala, dar cu metoda asta poti deschide orice masina. Adica chiar daca e a ta chiar daca nu e a ta. In mod cert nu e legal sa faci asta daca nu e a ta. Metoda e simpla si ingenioasa si nu provoaca defectiuni aproape deloc la masina.

Sungurul care se poate defecta e geamul de la una din usi. Asta depinde pe care geam alegi sa aplici metoda. Asa cum o sa vezi nu trebui sa spargi gemaul. Eu am patit odata asta, adica sa mi se incuie masina cu cheile in ea si a trebuit sa sparg geamul custode de la usa din spate a masinii.

L-am ales pe ala pentru ca era cel mai mic si cel mai ieftin de inlocuit atat ca piesa cat si manopera. Daca stiam metoda asta atunci nu era nevoie sa sparg geamul. Daca nu stiti geamurile la masina nu se sparg asa usor, e chiar o provocare sa le spargi.

Metoda de deschidere consta in lipirea unor benzi adezive (scotch) pe geam. Se lipesc mai multe benzi astfel incat surafata acoperita sa fie cat mai mare. Urmatoarea miscare este ca 2 tipi sa traga de benzile alea adezive si sa forteze geamul sa se deschida. E suficient cat sa poti baga mana ca sa deschizi usa.

Ce alte metode mai sunt

Metoda asta o poti vedea in filmul asta:

Mai sunt si alte metode unele din ele la fel de ieftine si la indemana cum e asta. Aveti mai jos un film in care puteti vedea cum se poate deschide masina in mai multe feluri:

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Dispozitiv de oprit masinile

Un comentariu la „Cum sa deschizi masina”

Lasă un comentariu