Cum sa lucrezi cu serviceul auto

An scris acum cateva articol despre cum sa luvrezi cu serviceul auto si acum continui acel articol. Subiecte focus in articol:

  • de ce ar trebui sa intri in serviceul auto
  • alte aspecte importante

De ce ar trebui sa intri in serviceul auto

Te-ai dus, ai predat masina si acum esti invitat sa pleci sau sa stai pana e gata. La orice service te-ai duce, oricat de mare si de renumit ar fi e bine sa stai inauntru sa vezi cand iti schimba piesele si uleiul. E dreptul tau legal sa faci asta, iar ei sunt obligati sa te lase.

Ca sa fii sigur ca se intamplaa sat trebuie sa treci asta pe comanda de reparatie. Adica sa ceri sa fii lasat in service. Daca nu te lasa te duci direct la RAR si le faci reclamatie.

In service e recomandat sa intri pentru a vedea ca iti pun piese noi si ca le schimba pe cele vechi. Si ca iti schimba uleiul. Asta e foarte important. In anumite service-uri uleiul se schimba doar partial pentru a face si mecanicul un ban “cinstit”. Am intrat in service-uri mari si am vazut cand puneau adblu in masini scumpe. Mecanicul nu avea nici o grija si substanta a curs pe caroserie. Substanta e foarte coroziva si daca nu stergi cu multa apa dupa, in timp vor aparea probleme. Mecancul a sters cu o carpa si gata.

Masina aia va rugini in timp in locul ala. Iar proprietarul se va intreba de ce si va zice ca masina aia e proasta., ca tabla nu a fost buna.

Alte aspecte importante

E important , de asemenea, sa ii pui sa-ti scrie pe comanda de reparatii la ce cuplu au strans suruburile pe la care au umblat. Asta inseamna ca stiu la ce cuplu se strans si ca ai ai multe sanse sa le si fi strans. Daca esti acolo iti pot arata asta.

Daca ti-a placut articolul t einvit sa-l citesti si pe urmatorul: Tesla pick-up truck

Lasă un comentariu