Daca vrei sa-ti urmaresti stivuitoarele

Intr-un depozit mare urmarirea stivuitoarelor e o problema delicata. Discutam cu multi mangeri de depozite si imi ziceau ca nu stiu cine a lovit o traversa. O gaseau dimineata cand faceau inspectia si nu stiau cine a lovit-o. Apropo, daca nu stiati pana acum, ar trebui sa faceti o verificare a rafturilor in fiecare dimineata. O trecere prin depozit in care sa verificati traversele, contravantuirile rafturilor si protectiile de stalpi.

O insepectie vizuala rapida ar trebui facuta zilnic pentru a evita problemele. E foarte posibil ca oamenii sa nu va spuna ca sunt probleme. Pentru ca ei, de obicei nu se uita.

Motion2AI – solutia care va salveaza

Solutia asta este, de fapt devie-ul pe care il vedeti in fotografie. El se monteaza in 15 minute pe orice stivuitor si inregistraza o harta 3D a ceeea ce face stivuitorul. Bineinteles ca vine si cu un sofft la care se conecteaza acest IoT si cu ajutorul caruia puteti sa monitorizati toata flota de stivuitoare.

Practic, poti vedea un film cu ce a facut fiecare stivuitor. Acest device are niste camere care inregistraza totul. Asa am citi eu pe site-ul producatorului. E posibil sa nu inregistreze video, asa cum stim noi ci sa faca o garta 3D gen LIDAR. Adica un video intr-un format basic. Nu stiu daca ati bazut cum arata inregistrarile LIDAR.

Eu nu am facut altceva in acest articol decat sa va arat ca exista niste solutii simple care va pot ajuta. Daca aveti probleme luati informatia, luati legatura cu producatorul si vedeti ce si cum. Nu stiu pretul, dar nu ar trebui sa fie mare. Posibilitatea de a monitoriza stivuitoarele in acest fel e foarte importanta in depozitele mari.

Cumpara Procedura de Receptie si Verificare Marfa: https://logistic-specialist.com/produs/procedura-receptie-si-verificare-marfa/

Lasă un comentariu