De ce cursurile de logistica organizate de mine sunt altfel decat cele din piata

Cred ca stiti ca in luna Mai organizez un cursurile de logistica la Brasov. Le organizam la Mamaia pana acum si devenise o traditie pentru ca in ultimii 12 ani l-am organizat in fiecare an acolo. Schimbarea locatiei vine datorita faptului ca vreau sa fie mai accesibila tuturor. Mamaia e pusa cumva anapoda pe harta Romaniei si nu e cea mai buna varianta pentru toata lumea. Brasov e o varianta mai buna din punct de vedere al distantei egale fata de regiuni si a accesibilitatii. Asta e motivul pentru care anul asta am schimbat locatia.

Cursurile de logistica oferite de mine sunt diferite fata de cele ale altora. Cei care au venit pana acum la curs si-au dat seama de chestia asta. De ce? Pentru ca sunt putin teoritizate, iar teoria vine sa sustina si sa explice practica. Eu nu fac cursuri de logistica doar de dragul de a le face. Nu le teoritez prea mult pentru ca am suficient de multa experienta practica pentru a discuta despre asta.

Ce se schimba anul asta la aceste cursuri de logistica

Incepand de anul asta am decis sa le fac mult mai practice decat erau. Si programa pe care o aveam inainte era foarte practica, dar pe asta de acum ma focusez mult pe practica. Si pe tehnologiiile noi, mai precis pe AI. Invatam sa folosim AI-ul in logistica astfel incat sa ne usureze munca. Si facem asta practic pe chestii reale din viata noastra de la job. Pe datele cursantilor daca vor sa mi le dea, daca nu pe datele mele.

Tehologia e tot mai prezenta in viata noastra, iar logistica e privata de tehnologie in companii, de obicei. Logistica e cenusareasa care beneficiaza cel mai tarziu de astfel de chestii. Eu vreau sa va invat sa schimbati voi asta si sa invatati sa folositi AI-ul pentru sarcini zilnice. Vreau sa invatam sa lucram mai eficient si mai rapid, pentru ca asta e viitorul care ne asteapta.

De la cursul asta vreau sa pelcati cu un plan in pasi cu ajutorul caruia a va optimizati logistca intr-o luna. Se poate face asta in fiecare companie. In companiile mai mici se poate face si mai repede.

Chestii practice si utile vom face la acet curs. Chestii care va vor ajuta in munca voastra din interiorul companiei.

Pentur a accesa programa cursului si a va inscrie vizitati aces link: Optimizeaza-ti logistica

Lasă un comentariu