Dispozitiv pentru infasurare rapida chingi

Soferii pierd mult timp cu chingile si am sa va prezint cateva dispozitive de infasurare rapida chingi.

La ce sunt utile dispozitivele de infasurare rapida chingi

Foarte multi soferi, dupa ce au terminat curse pierd ceva timp cu strangerea chingilor. Asta se intampla la cei ordonati si organizati. Cailalti nu le strang si le tin asa desfacute agatate pe undeva prin semiremorca sau aruncate pe podea.

Asta duce la deteriorarea lor rapida pentru ca pun paleti pe ele sau le agata atunci cand incarca descarca marfa din masina.

Ele se pierd si se deterioreaza mult mai usor daca nu sunt stranse si pasrate corespunzator.

Deteriorarea sau pierderea chingilor face, pe langa costul unora noi sa ai si probleme la clienti. Sunt clienti care nu primesc soferii la incarcat daca nu au chingi, sau daca chingile nu sunt in stare corespunzatoare.

O sa va prezint 3 dispozitive care ajuta soferii sa stranga chingile rapid (dispozitive pentru infasurare rapida chingi). Ei nu fac asta pentru ca strangerea manuala a chingilor nu e chiar cea mai mare placere.

Dispozitiv de infasurare rapida chingi manual

Sunt niste dispozitive manuale pentru infasurare rapida chingi. Dispozitivul e format dintr-o furca pe care se introduce chinga si o manivela care prin rotire actioneaza furca. Furca duce la rotirea chingii si la infasurarea ei rapida. Aveti un film mai jos in care e un astfel de dispozitiv. Pentru cei mai priceputi dispozitivele se pot confectiona si artizanal.

Dispozitive de infasurare rapida chingi actionate electric

Urmatoarele 2 dispozitive sunt actionate electric, functioneaza pe principiul descris la cel manual. Diferenta e ca sunt actionate de o bormasina sau de un motor. Asta face ca infasurarea sa fie mai repida.

Daca ti-a placut articolul te rog sa-l dai si conexiunilor tale pe retelele sociale si te invit sa-l citesti si pe urmatorul, care sigur o sa-ti placa: Uber vs Taxi

3 comentarii la „Dispozitiv pentru infasurare rapida chingi”

Lasă un comentariu