Dronamics – solutie de livrare cargo cu drone

Dronamics este o companie care a creat niste drone cargo. Adica livreaza marfa cu dronele in loc de avioane. Dronele sunt de mici dimensiuni din ce am vazut eu si pot transporta putina marfa. Asta daca compari cu un camion sau cu alte metode de transport.

Dar, cel mai importanta e viteza, din ce imi dau eu seama. Iar asta e important mai ales in cazul serviciilor de curierat. De fapt se pare ca in UAE Dronamics a facut un parteneriat cu o cunoscuta firma de logistica pentru a livra mai rapid coletele clientilor.

Dronamics – compania care face cargo cu drone

Cred ca ati vazut toti cum arata dronele militare si cat de mari sunt. De cand cu razboaiele astea dronele au devenit chestii destul de cunoscute. Dronele astea care livreaza cargo au dimensiuni similare cu cele militare doar ca sunt mai grase. Adica au loc pentru marfa cargo, pentru colete.

Tinand cont ca viteze de peste 150 de km pe ora si ca nu sunt implicati piloti, cred ca dronele astea sunt o solutie pentru a livra mai rapid coletele. Si cred ca si preturile sunt rezonabile tinand cont ca au un consum de combustibil destul de mic.

Astept sa le vad si prin Europa pentru ca eu sunt convins ca aceasta companie se va dezvolta destul de ok. Momentan au inceput din zonele unde clientii au bani multi si cred ca avand bani multi nu au rabdare sa astepte. Si vor marfa mai repede fiind dispusi sa plateasca pentru asta.

Aveti aici un film in care vedeti dronele: https://www.youtube.com/watch?v=gN76iNGG9nw

Cumpara pachetul complet de proceduri de transport, contractul de trasport si alte documente importante pentru orice companie: https://logistic-specialist.com/produs/pachet-transport-complet/

Lasă un comentariu