Drone Jammer

Exista asa ceva, daca nu stiti, in fotografie aveti un asfel de drone jammer portabil. Jucaria asta bruiaza semnalul dintre drona si deviceul de comanda. Atunci cand deviceul este bruiat drona aterizeaza sau se intoarce automat la punctul de plecare. Cel care controleaza drona nu poate sa o mai manevreze datorita faptului ca se pierde semnalul. In functie de cat de desteapta e drona, ea poate sa aterizeze imediat sau sa se intoarca la punctul de plecare cand pierde semnalul.

Un astfel de drone jammer opereaza pe mai multe frecvente reusind sa opreasca multe drone comerciale.

La ce e bun un astfel de drone jammer

In zona de business e util cand un concurent vrea sa va spioneze cu o drona. In momentul in care sesizati dona in apropiere un astfel de dispozitiv o aduce la sol. In felul asta evitati sa fiti spionati de catre concurenti sau de catre alti ochi indecenti.

In plan personal un astfel e dispozitiv este util cand, de asemeena, vecinii vor sa va spioneze. O astfel de drona care e langa fereastra voastra poate surprinde multe chestii legate de voi si familia voastra. Nu prea aveti alta metoda de a da jos acea drona. Singura mtoda e sa trageti cu ceva in ea, dar e destul de mica pentru a o putea nimeri, sau sa folositi un astfel de device. Eu zic ca daca nu vrei sa fii spionat un astfel de device e bun la casa omului.

Eu am un arc cu sageti si ma tot antrenez, dar nu e la fel de eficient ca un astfel de device. In plus arcul poate fi periculos pentru ca poti nimeri involuntar pe cineva in timp ce tragi dupa drona.

Daca vrei sa-ti optimizezic costurile si procesele logistice te sfatuiesc sa iti arunci un ochi aici: https://logistic-specialist.com/servicii-de-consult

Lasă un comentariu