Dronele de pasageri Alaka’i

Dronele de pasageri Alaka’i – un start-up care vrea sa duca batalia dronelor la un nou nivel. Subiecte focus in artiol:

  • dronele de pasageri Alaka’i – cu ce schimba regulile jocului
  • Ce viitor vor avea aceste drone

Dronele de pasageri Alaka’i – ce schimba regulile jocului.

Asa cum am spus mai sus Alaka’i este un start-up din Massachusetts care intra in lupta dronelor. Aceste drone, sau masini zburatoare cum li se mai spune vor fi in mare voga in perioada urmatoare. Nu sunt singurii care zboara pe cer cu astfel de drone. Am mai scris un articol despre Lilium, un alt start-up care a facut o astfel de masina zburatoare cu 5 locuri.

Spre deosebire de Lilium, Alaka’i schimba un pic regulile jocului. Este tot o drona de pasageri electrica cu 5 locuri. Dupa cum vedeti, se vehiculeaza dronele cu 5 locuri pentru ca se doreste a fi o alternativa la masina.

Dronele de pasageri Alaka’i sunt electrice, au 5 locuri si au o autonomie de peste 600 de km. Da ati citit bine, 600 de km. Sau 4 ore de zbor. Cu alte cuvinte, daca ar fi sa ne raportam la Romania poti ajunge de oriunde oriunde fara sa ai emotii. Reuseste performanta asta pentru ca e alimentata cu hidrogen lichid. Si, se poate realimenta in doar 10 minute. Dupa realimentare e gata de zbor.

Ce viitor vor avea aceste drone

Probabil ca o sa traim vremurile in care masinile vor fi inlocuite de aceste drone. Acest viitor nu e departe. Iar dronele de pasageri Alaka’i contribuie la construirea unui astfel de viitor. Au multiple avantaje fata de masini:

  • nu vei mai sta in trafic, adica nu vor mai fi congestii de trafic;
  • ajungi mai repede la destinatie; Distanta Bucuresti Iasi o poti face in max 3 ore fata de 7 ore cu orice masina ai avea;
  • sunt mai sigure decat masinile. Riscul de accident e mult mai mic decat la masini. Asta datorita traficului mai mic.

Aveti aici un film cu drona:

dronele de pasageri Alaka’i

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Lilium avion electric cu 5 locuri

Lasă un comentariu