Extensii pentru stivuitoare partea 2

Partea a doua a articolului despre extensii pentru stivuitoare o poti citi aici. Am dat exemple in primul articol de elemente de atasare entru stivuitoare. Acum o sa continui cu alte exemple.

Elemente de atasare dublu palet

Se folosesc pentru a putea transporta 2 paleti in acelasi timp. Asta duce la economie de timp si la eficienta mai mare in depozit.

Vezi aici un exemplu:

Atasamente pentru transportul hartiei la role

Se folosesc pentur a transporta hartia care e stocata in role mari. Sunt ca niste cleme care prind hartia.

Aveti aici un exemplu:

Atasament pentu stivuitoare pentru manipulat covoare

E un atasament special care arata ca o tepusa care se introduce pe interiorul covoarelor cand sunt roluite. De obicei, covoarele sunt roluite pe tuburi de carton, special pentru a preveni deteriorarea lor la manipulare.

Aveti aici un exemplu:

Extensii pentru lamele stivuitoarlor

Sunt niste extensii metalice care se pun pe lamele stivuitoarelor si care ajuta sa manipulezi 2 paleti in acelasi timp. Trebuie avut mare grija cand se lucreaza cu astfel de extensii pentru ca se deplaseaza centrul de greutate al stivuitorului catre in fata. In felul asta stivuitorul se poate dezechilibra.

Ai in film un exemplu:

Mai exista si alte tipuri de extensii pentru stivuitoare. De exemplu mai sunt clemele pentru hartie care se si rotesc, mai sunt extensii cu furci care permit rotirea etc.

Am vrut sa vezi cateva exemple pentru a sti ca exista tot felul de solutii si extensii pentru stivuitoare care te pot ajuta in activitatea de depozitare si manipulare.

Daca ti-a placut articolul citeste-l si pe urmatorul: 4% posibile amenzi pentru proucatori

Lasă un comentariu