Firme care fac AGV-uri

In articolul acesta o sa va dau exemple de niste firme care fac AGV-uri. AGV-urile, daca nu stiati sunt mici roboti care se misca singuri prin depozite si cara paleti de marfa sau chiar raturi intregi. Ei iau marfa, ghidati automat si o duc dintr-un punct in altul.

Exemple de firme care fac AGV-uri

Sunt mai multe firme care fac AGV-uri la nivel mondial. Aici o sa ai doar cateva exemple din multitudinea de firme.

Kiva Systems este o companie detinuta de Amazon, De fapt compania se cheama Amazon Robotics, iar ei fac robotii Kiva systems. Pentru ca au nevoie de multi astfel de roboti Amazon a ales sa ii construiasca singuri si sa-i vanda altora.

Flashhold este o companie din China care fabrica robotii Quicktron care sunt folositi de catre Alibaba. Alibaba, este cel mai mare retaieler online din Asia. Adica un fel de Amazon al Asiei. AGV-urile lor seamana cu cei fabricati de Amazon. Nu stiu daca compania apartine de Alibaba sau nu, dar daca voi stiti va astept sa comentati.

Rocla AGV este o companie care face vehicule ghidate automat de prin…1983. Este o companie din Finlanda si este parte a grupului Mitshubishi. Pe site-ul lor se lauda ca au livrat mai mult de 7000 de AGV-uri pentru mai mult de 1000 de proiecte.

Indeva este o alta comapnie care fabrica AGV-uri. AGV-urile de la Indeva nu seamna cu cela de la Amzon sau Alibaba si sunt destinate mai mult pentru productie decat pentru logistica. Spun asta pentru ca au si polsibilitatea de a face trenulet din mai multe caruciaore.

Alte detalii

Toate aceste firme care fac AGV-uri sunt companii de tehnologie. Trebuie sa stiti ca aceste vehivule vin cu sisteme software de ghidare si sisteme software de prevenire a coliziunilor. Aceste vehicule trebuie sa previna atat coloziunile dintre ele cat si cu alte obstacole de pe traseu, dar asta in alt articol.

Daca ti-a placut articolul asta despre companii care fac AGV-uri te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Blockchain si logistica

Un comentariu la „Firme care fac AGV-uri”

Lasă un comentariu