Ford si o reclama mai putin buna

Cand o companie isi trateaza cumparatorii intr-un fel care nu le place cumparatorilor, in cazul asta Ford, se pare ca cei care dau banii gasesc modalitati inedite de a face asta cunoscut.

Ford pierde oricum

Nu stiu cat de adevarata e faza asta, dar am zis ca o sa judecati voi asta. Poza am vazut=o pe Facebook la unul din contactele mele si am zis sa o pun aici sa o vedeti si voi.

Articolul asta nu are rolul de judeca daca are cineva vreo vina sau nu. Vreau doar sa subliniez faptul ca e bine sa aveti grija de clientii vostri si dupa ce au cumparat de la voi. Cand sunt suparati oamenii pot influenta si pe altii in maniere care sa iti afecteze afacerea.

Oricum ai lua poza asta, ea nu e o reclama buna pentru Ford. Ar fi fost bine ca ei sa faca ceva ca masina aia sa nu mai fie astfel inscriptionata. Omul cu masina (firma), probabil, ca a zis ca un proces e mult mai costisitor si a gasit o metoda mai eficienta si mai ieftina de a spune si altora problemele lui.

Probabil ca e doar 1 masina. Dar, ma intreb ce ar fi daca toti care ar avea probleme in service cu masinile ar face asta. Tin minte ca a mai fost o initiativa de genul asta acum cativa ani.

Un domn din Craiova cumparase o limuzina de peste 50.000 de euro de la un producator german. Si, datorita problemelor din service a ales a spuna asta in aceiasi maniera. Mai mult, el mergea cu masina pe platforma.

Ce sa faci sa eviti asta

Probabil ca ar trebui sa iti asumi costurile. Oricum aparitia unei astfel de masini pe strada in mod cert te va costa. Cat? E greu de evaluat, dar in mod cert nu vei mai vinde la fel de mult ca inainte pentru ca oamenii nu vor sa riste.

Oamenii ajung in astfel de situatii si iau astfel de decizii in situatii limita si cand le-a ajuns cutitul la os.

ma intreb cat de mult ar trebui sa vinzi ca sa te lase rece cand cineva isi face o astfel de antireclama? Oare tu Director de marketing, cum poti explica asta sefilor mari? Si in afaceri ca si in viata atitudinea este cea care schimba totul, in bine sau in rau,

Va las pe voi sa comentati si sa trageti concluziile.

Daca ti-a placut articolul te rog sa-l citesti si pe urmatorul: Asigurari in transport

Un comentariu la „Ford si o reclama mai putin buna”

Lasă un comentariu