Google maps va permite afisare de limite de viteza si radare

Google maps are o nou a actualizare iar la aceasta actualizare va permite afisarea de limite de viteza si radare. Subiecte focus in articol:

  • google maps va afisa limite de viteza si radare
  • Google vs waze – ce alegi

Google maps va afisa limite de viteza si radare

Google a avut de curand un update si a introdus noi functii in maps. Doua dintre aceste functii sunt extrem de importante:

  • prima functie va permite afisare de limite de viteza
  • a doua functie va permite afisarea radarelor.

Mai multe tari vor fi printre beneficiarele acestor 2 functii importante. Aceste tari sunt: Australia, Brazilia, U.S.A, Canada, U.K., India, Mexic, Rusia, Japonia, Andora, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Finlanda, Grecia, Iceland, Israel, Italia, Iordania, Kuweitt, Latvia, Lithuania, Malta, Moroc, Namibia, Olanda, Norvegia, Oman, Polonia, Portugalia, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Serbia, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Ungaria, Tunisia, Zimbabwe.

SIncer imi doream ca Google sa introduca functiile astea pentru ca navigatia lor mi se pare mult mai buna decat Waze. Waze e tot un produs al Google, dar se pare ca miscarea nu se doreste a afecta Waze.

Google vs Waze – ce alegi

Intre Google, aplicatia de navigatie, si Waze tu ce alegi? Eu aleg Google din 2 motive: 1. o folosesc la masina si stie mai multe locatii decat Waze. Adica daca ii dau denumiri de firme sau de hoteluri Google le recunoaste. Nu acelasi lucru se intampla cu Waze.

2. Google maps nu prea are erori. Mi s-a intamplat de foarte multe ori ca Waze sa nu ma pozitioneze bine in anumite zone. In zonele alea am comutat pe Google Maps si functiona foarte bine.

Cand vroiam sa ajung la companii si nu stiam adresa lor foloseam Google maps, dar cand mergeam la drum lung foloseam Waze din considerente de afisare a radarelor si a limitarilor de viteza. Bineinteles ca fiecare aplicatie va avea in continuare fanii ei. Am amici care spun caWaze e cel mai bun pentru ca s-au obisnuit cu el.

Trebuie sa vedem cat de bune sunt avertizarile in google maps, dar eu am incredere in google.

Tu ce vei folosi in continuare?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Pana prostului la masina electrica are aucm solutie

2 comentarii la „Google maps va permite afisare de limite de viteza si radare”

  1. Ai perfecta dreptate in ce ai scris mai sus, cu mentiunea faptului ca pe waze se pot face atentionari cu privire la gropi, masini avariate si nu in ultimul rand politia, radare.
    In general cand merg undeva am waze ruland, daca stiu drumul sunt cu ecranul inchis, dar cu avertizarile sonore (fara cele de ghidare vocala), daca nu stiu drumul folosesc google, cu waze ruland in background

    Răspunde

Lasă un comentariu