Hotel Inter Venus – experienta de 5 stele

O sa va povestesc despre experienta mea buna la hotel Inter Venus de 5 stele. Subiecte focus in articol:

  • Hotel Inter Venus experienta placuta de 5 stele
  • De ce te sfatuiesc sa mergi acolo

Hotel Inter Venus experienta placuta de 5 stele

Vreau sa va spun de la inceput ca eu sunt masochist si imi plac experientele astea in care iti intiand nervii la maxim. Sunt chiar certaret si imi place sa ma cert cu furnizorii de servici. E o chestie a naturii mele, adica m-am nascut cu chestia asta si traiesc cu ea. Dar nu toti oamenii sunt asa. Si nu pot sa me cert cu oricine. De obicei cu membrii familei nu ma cert si cedez.

Tinand cont de asta credeam ca experienta la hotelul Inter Venus va fi una plictisitoare. Plictisitoare pentru o fire caetareata, pentru ca credeam ca ma duc la un hotel de 5 stele unde dai 150 sau 200 de euro pe seara, in functie de perioada, si nu o sa ma cert cu nimeni. Pentru ca nu credeam ca am de ce! De asta credeam ca va fi plictisittor.

Am ajuns la hotel si mi-am dat seama ca voi avea parte de actiune. Inca de la parcare. Mi-au zis ca ma parcehaza dar…..ca nu au locuri suficiente si daca blochez pe cineva or sa ma cheme sa dau masina la o parte. Asta daca nu vreau sa las cheia la receptie. Si de obicei nu vreua asta pentru ca imi e frica ca mi-o fura. Detalii despre cum se poate fura masina aici; http://stiri.logistic-specialist.ro/cum-se-fura-masina-cu-acordul-tau/.

Am intrebat daca ma vor trezi noaptea sa dau masina si u zis ca da. WOW, exect pe placul meu. Si pentru ca imi place sa vad cum reactionez in astfel de situatii cand sunt trezit la 2 noaptea am siz ca e super. Inca o provocare sa vad cum reactioneaza creierul meu. A, si ce mi-a placut e ca nu scria niciunde asta, nici pe site nici in alta parte.

A doua experienta care chiar mi-a placut la hotel Inter Venus

Aici chiar a fost misto. M-am dus la piscina si am vazut ca nu aveam unde sa stau. Mi-au sclipit ochii si am zis: gata e de cearta. SI incep sa-i chem pe toti de pe acolo si sa le spun ca vreau sa stau la piscina. Ei nu si nu ca n–am unde. Si aia masochisti!. Mi-am dat seama ca erau de ai mei ca le placea cearta. Mi-au zis ca o sa fac cu randul la piscina impreuna cu ceilalti turisti. Si, ca trebbuie sa ma cert si cu aia, daca vreau sa stau la piscina.

Va dati seama ca pentru un maschist ca mine era in rai. SI ma intrebam cum am ajuns acolo. Doamne, o sa ma duc in fiecare an la acest hotel. Ce cearta buna am tras!

A treia experienta placuta, cearta din nou

Ne-am dus in camera la hotel Inter Venus. Chestia nasoala era ca era curata si nu avem motiv de cearta, dar trebuia sa gasesc unul sa-mi satisfac pofetele. Si iata ca nevasta-mea a produs unul. S-a dus sa faca dus. Si dupa ce a facut dus a inceput sa miroasa a mucegai, baia nu nevasta-mea.

Aaaa, motiv de cearta! Ma duc la receptie cu ochii sclipind de placere si le zic ca miroase a mucegai. Si aia imi zic nonsalant: “Si noi ce a facem?”. Mama, mama, placerea suprema, Pentru un certaret asta e ca un orgasm. Si am inceput cearta si orgasmul era mare, mare….si mai mare.

Pana a venit nevasta-mea care e astmatica si a zis sa plecam de acolo ca i se declanseaza crizele de astm. Stai asa,, pai si unde sa mergem ca abia incepusem sa ma simt ca in nici o alta vacanta. Placerea suprema de a ma certa era la maxim aici.

Dar, asa cum v-am spus la inceputul articolul nu ma cert cu familia. Nu pot, chiar daca cearta e placerea mea suprema. Asa ca am cedat si am plecat. La alt hotel plictisitor, in alt oras. Si chiar a fost plictisitoor pentru ca e greu sa gasesti motiv de cearta in alte hoteluri. Si eu ma plictisesc daca nu ma cert.

De ce te sfatuiesc sa mergi acolo

Daca esti o persoanna certareata ca mine te sfatuiesc sa mergi acolo la hotel Inter Venus. O sa ai orgasmul suprem. Credeam ca nu mai gasesc astfel de locuri in Romania. Si de obicei, in unele locuri, certurile astea sunt gratis. Si nu e asa placut. Daca mai dai si 150 de euro pe noapte neuronii ti se vor incinge la maxim.

Vezi cat rezisti in conditii de stres! De fapt, la mine asta e testul: sa vad cum neuronii mei reactioneaza. Am si un ceas care masoara pulsul si ieri am fost la 140. Fara sa alerg si sa fac efort. Daca o tineam asa inca 2-3 ore slabeam 5-10 kile fara efort. Doar cu efortul mental. Ca jedi din razboiul stelelor.! Asta e alta chestie buna la hotelul asta pentru ca oricum sunt cam gras.

Cred ca mai sunt si alte persoane certarete ca mine si articolul asta e pentru ei. O reocmandare calduroasa sa mearga acolo.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe rumatorul: Cum iti alegi masinile de transport

Un comentariu la „Hotel Inter Venus – experienta de 5 stele”

Lasă un comentariu