Husa pentru grindina

Niste baieti destepti au inventat o husa pentru grindina. Subiecte focus in articol:

  • ce aduce nou husa pentru grindina
  • cum arata si de unde o cumperi

Ce aduce nou husa pentru grindina

Anul asta a fost anul cu cele mai multe fenomene meteo, cel putin din punctul meu de vedere. In Romania am avut tornada, multa grindina, vanturi puternice.

Toate astea iti pot afecta masina. Grndina poate provoca spargerea elementelor vitrate de la masina si mici indoituri in tabla. Toate asta pot ajunge la costuri mari daca nu ai asigurare CASCO.

Vanturile puternice rup crengi din copaci si e posibil sa ajunga la tine pe masina provocand daune. In caz de grindina, de exemplu, e bine sa protejati masina cu ceva sau sa o adapostiti sub un acoperis.

Pentru a proteja masina o companie a facut o husa pentru masina. Da, husa asta e speciala pentru ca se umfla si amortizeaza caderea obiectelor. Asta inseamna ca masina va fi proteajata de grindina, pietre, crengi etc. Cam orice ar putea sa provoace daune.

Materialul din care e facuta husa este unel foarte rezistent si se deterioreaza greu.

Cum arata si de unde o cumpar

Husa pentru grindina arata ca un balon. Se umfla, iar statul de aer amortizeaza obiectele care ar putea lovi masina. Umflarea se face cu ajutorul unui compresor care se alimenteaza de la bricheta masinii. Totul comandat de o telecomanda. Protectia este totala pentru ca husa se muleaza pe masina.

Aveti aici un film in care puteti vedea cum arata husa pentru grindina si cum protejeaza masina.

Compania care produce husa se cheama Hail protector si puteti vedea website-ul lor aici: Hail protector . Costurile sunt mici, daca ma intrebati pe mine. Cand spun asta ma raportez la costurile pe care le implica daunele. E foarte posibil ca daca o folosesti la bloc sa nu o mai gasesti dimineata, dar asta e alta discutie.

Husa are si o problema: la masinile de generatie mai noua curentul se taie automat dupa o perioada de stationare. Asta inseamna ca nu vei mai putea umfla husa.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Robotul politist

Un comentariu la „Husa pentru grindina”

Lasă un comentariu