Imi place cum se deschid usile la masinile americane

Nu stiu daca ati vazut, dar masinile americane au un sistem intresant de deschidere a usilor. Subiecte focus in articol:

  • cum se deschid usile masilor americane
  • cat de util e

Cum se deschid usile masinilor americane

Usile masinilor americane se deschid la fel ca cele ale suratelor lor europene, doar ca mai au un sistem suplimentar. Acest sistem suplimentar mi se pare util si interesant. E vorba de o tastatura care se afiseaza pe usa soferului. Tastaura asta e touch si e formata doar din cifre. O poti folosi pentru a introduce un cod care deschide usa masinii.

Codul e format din cate combinati de cifre si, in momentul cand il tastezi usa soferului se deschide. E o chestiune utila pentru cazul in care nu ai cheia la tine sau iti e lene sa o scoti din buzunar. O sa ziceti ca nu e asa comod ca sistemul keyless. Da, asa e, nu e asa comod, dar e mai safe decat acel sistem. Scriam intr-un articol mai vechi cum pot fi deschise masinile care au un sistem keyless: Cum se fura masinile in zilele noastre – keyless .

Sistemul asta este implementat pe modelele Lincoln, care sunt masinile de lux ale americanilor. Daca vrei sa vezi cum functioneaza ssitemul poti urmari filmul asta in care un domn ne arata asa ceva:

cum se deschid usile la masinile americane

Cat de util e sistemul

Sincer, mie mi se pare util, iar in anumite situatii chiar extrem de folositor. imi aduc aminte acum multi ani cand am uitat cheile in masina cu motorul pornit. Si nu am putu intra in ea. A trebuit sa spart un geam custode de la usa din spate ca sa pot intra in masina. Cu un astfel de sistem ca la masinile americane nu era nevoie sa spargi gemul.

Sistemul mai e util si cand vrei sa iei sau sa pui ceva in amsina si nu ai cheile la tine.

daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Hotii de masini – cateva trucuri ca sa le incurci munca

2 comentarii la „Imi place cum se deschid usile la masinile americane”

Lasă un comentariu