Imi place strategia Tesla de a folosi tehnologia web

Tesala are o strategie interesanta de a dezvolta aplicatii pentru utilizatorii masinilor electrie. Folosesc aplicatii web si nu aplicatii care se descarca pe device. Ma refer la cele care sunt folosite pe infotainmentu masinii. Exista doua tehnologii, ca sa zic asa: aplicatii facute special pentru device si aplictiile web. Aplicatiile web au avantajul ca sunt foarte usor de folosit pe orice device fara sa aiba importanta sistemul de operare folosit de acel device.

Pentru ca toate sistemele de operare au un browser web incorporat. Situaita e si mai misto pentru ca toate sunt bazate pe chromium. Deci, practic cam toate sunt similare si usureaza munca programatorilor.

De ce Tesla alege sa foloseasca aplicatii web si nu dezvoltate pentru anumite sisteme de operare

Probabil din acelasi motiv pentru care si eu am ales sa fac asta. Din considerente de costuri si de simplitate. A dezvolta aplicatii pentru device inseamna sa faci pentru fiecare sitem de operare in parte. Daca faci web, deja ai rezolvat problema. Experienta web e acesiasi cu experienta de a utiliza aplicatia pe device, din punctul meu de vedere.

Avand aplicatie pe platforma web nu mai depinzi de licente si nici de platfromele de aplicatii ale producatorilor. Practic ajungi la client fara asa mai fie cineva care sa iti franeze asta si sa-ti ceara bani pentru asta.

Eu am ales varianta asta si refuz sa fac aplicatii pentru android sau IOS. Stiu ca lumea vrea ssta, dar eu cred ca le va trece. Pe masura ce companii din astea mari vor trece pe tehnologie web oamenii se vor adapta. Bravo Tesla, asta e o decizie buna. Eu cred ca si companiile ar trebui sa se gandeasca serios sa treaca la platforme web pentru aplicatiile de business.

Daca vrei sa-ti optimizezic costurile si procesele logistice te sfatuiesc sa iti arunci un ochi aici: https://logistic-specialist.com/servicii-de-consultanta/

Lasă un comentariu