Implant biometric pentru a deschide masina

Pe mine unii oamenii incep sa ma faca sa ma simt batran: o tipa si-a facut un implant biometric cu cheia de la Tesla in mana. Subiecte fcus in articol:

  • Implant biometric cu cheia de la Tesla
  • ce urmeaza dupa isprava asta

Implant biometric cu cheia de la Tesla

O tipa din Statle Unite, din dragoste pentru masina sa Tesla Model 3 si-a facut un implant biometric in mana. Adica a luat cipul din cheia originala a masinii si apoi si-a implantat acel cip in mana.

Cheia de la Tesla Model 3 arata ca o cartela. Adica are dimensiunile unui card de credit. Carcasa e din plastic, ca la orice card de credit si in interior se afla un cip, Cip-ul respectiv are stocate datele necesare pentru a putea deschide masina. De fpat, pe langa cip mai e si o antena.

Ca sa ajunga la cip a trebuit sa inlature carcasa cardului si sa extraga cipul de acolo impreuna cu antena. Carcasa a fost inlaturata prin dizolvare in acetona. Asta pentru ca orice procedeu mecanic risca sa deterioreze cipul.

A turnat acetona intr-un recipient si a lasat cardul la “macerat”. Dupa cateva ore bune plasticul se dizolvat si a ramas doar cip-ul cu antena. A luat acest cip cu antena si l-a bagat intro capsula special destinata pentru a fi implantata in corpul uman. Dupa care si-a injectat capsula in mana.

Procedura de injectare e oarecum dureroasa, dar suportabila. Dar dragostea pentru masina merita orice. Inclusiv sa iti taie hatii mana ca sa-ti fure masina.

Aveti mai jos un film despre toate procesele pe care le-a facut ca sa-si implemteze cipul in mana.

Ce urmeaza dupa isprava asta

SIncer eu nu prea sunt de acord cu astfel de chestii care ne transforma intr-un fel de ciborgi. In mod cert, probabil ca nu imi voi implanta niciodata in astfel de dispozitiv, oricat de mult ar ajuta sau mi-ar simplifica viata.

In mod cert vor aparea chestii de implantat in creier, Daca credeti ca nu vor avea succes va inselati. Multi oameni probabil ca vor risca si isi vor implanta in creier chestii sau in alte organe. Iar oamenii astia vor fi preponderent tineri. Daca nu e problema de sanatate care sa iti afecteze viata si integritatea eu nu prea sunt de acord cu a introduce in corp chestii straine.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Parcheaza masina simplu

Lasă un comentariu