Inventar mai usor cu WebInventory

Daca ai un proces de inventar graoi atunci Webinventory te va ajuta sa eficientizezi procesul. Subiecte focus in articol:

  • Inventar eficient cu WebInventory
  • de unde iei WebInventory

Inventar eficient cu WebInventory

Inca de la inceput WebInventory a fost creat avand in vedere eficientizarea procesului de inventar. Asta inseamna sa se elimine cat mai multe din restrictiile proceselor de inventar. Aceste restrictii/limitari sunt:

  • inventarierea pe hartie. Chiar daca ai coduri de bare pe produse sau nu WebInventory te ajuta sa inventariezi produsele mai rapid. Asta pentru ca datele sunt deja introduse in format electronic din timpul inventarului. Iar asta se traduce prin timp mai putin de introducere a datelor in computer si posibilitatea de a gresi mai mica.
  • atita oamenii cate scannere de cod de bara ai. WebINventory va da posibilitatea sa folositi telefoanele mobile pentru a face inventarul. Asta inseamna ca poti folosi oricate echipe si oriciti oameni vrei. WebInventory lucreaza in browser, deci nu ai nevoie de aplicatii instalate pe telefon.
  • daca ai coduri de bare pe produse si produsele in celeule cu WebInventory se face verificarea inventarului pe masura ce faci inventarul Asta datorita algoritmului inteligent pe care il foloseste. Deci nu mai pierzi timp cu renumarari ale produselor dupa inventar.
  • dupa inventar ai datele in format electronic. Asta inseamna ca poti exporta fisiere csv pe care sa le importi apoi in aplicatia ta erp si sa faci celelalte operatiuni acolo.

Toate aceste facilitati iti permit sa reduci timpul de inventariere si sa nu mai pierzi zile de vanzare. De asemenea, ai control in timp rela asupra procesului de inventariere.

De unde iei WebInventory

WebInventorypoate fi folosit in 2 feluri: cloud sau instalat pe serverul tau. Varianta cloud presupune achitarea unei taxe pe inventar sau anuala. Taxa pe 1 inventar presupune ca vei plati de fiecare data cand faci inventarul. Taxa anuala presupune sa platesti o taxa anuala si poti folosi aplicatia de cate ori vrei.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre WebInventory o poti face accesand acest link: https://logistic-specialist.ro/webinventory-asistentul-tau-la-inventar/

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: WebWMS – solutie WMS inovativa

Un comentariu la „Inventar mai usor cu WebInventory”

Lasă un comentariu