La aeroport e cearta si scandal

La aeroport e cearta si scandal din cauza modului cum se maniuleaza bagajele. Subiecte focus in articol:

  • la aeroport e cearta si scandal
  • de ce se intampla acum

La aeroport e cearta si scandal

E vorba de aeroportul Otopeni unde au fost date publicitatii imagini cu un nene care manipula niste bagaje. De fapt, le arunca peste un gard pe banda. Gardul era pus acolo pentru a delimita benzile transportoare. Care e problema cu imaginile alea?

Pai nici o problema daca omul ar fi manipulat trolerele in conditii bune. Problema e ca din imaginile alea rezulta ca omul nu prea vea cum sa manipuleze trolerele altfel decat sa le arunce peste gardul ala. Chiar daca ar fi vrut sa le puna pe banda fara sa cada de la inaltime nu ar fi putut. Oricum ar fi facut bagajele cadeau de la ceva inaltime pe banda. Problema e una de sistem, pe care omul ala nu o putea rezolva. Acolo trebuia facut un fel de plan inclinat pe care bagajele sa “curga” pe banda.

Intrebarea pe care mi-o pun eu este de ce pana acum nici-un sef de la Tarom nu a vazut asta? Daca nu a vazut nici-unul asta e nasol si trebuie sanctionati toti cei responsabili, plecand de la Directorul General. Daca au vazut si nu au luat masuri sunt in aceiasi masura vinovati.

Dar, probabil ca nu o sa-i intrebe nimeni de sanatate pe directorii Tarom. Nu o sa-i intrebe nimeni daca au fost vreodata sa verifice cum se manipuleaza bagajele. Si daca nu au fost intrebarea e de ce nu au fost? Au oare un plan de control care odata pe an sa specifice ca se verifica si asta? Sunt convins ca nu si ca aia care sunt la audit si control dorm in papuci cu obladuirea directorilor.

De ce se intampla acum

Asta e un pic ciudat, exact acum cand guvernul a picat iese si Cuc cu asta. Pai cred ca se stia mai demult de asta. Filmul e prelucrat dupa ce a fost filmat pentru ca nu se vede data, si a fost in mod voit ascunsa. Se vede doar ora in anumite cadre. Asta ma duce cu handul ce filmarea e mai veche, abia acum fiind scoasa pe piata.

Firma care manipuleaza bagajele se cheama Globeground fiind o firma care face asta pentur foarte multe aeroporturi internationale din lume. La fel lucreaza peste tot, nu au proceduri speciale in Romania.

O sa aflam poate candva de ce filmarea asta a fost scoasa acum la interval.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Ce e ala tahograf si ce face el

Lasă un comentariu