Limuzina de lux la 1/2 din pretul unui S Klasse

Mercedes S Klasse este masina de referinta in domeniului luxului auto. Mai sunt si alti competitori, dar toata lumea se raporteaza la S klasse. Subiecte focus in articol:

  • lux de S klasse la 1/2 din pret
  • cate optiuni sunt

Lux de S Klasse la 1/2 din pret

In articolul asta o sa vedeti ca exista cel putin o optiune de masina de lux la 1/2 din pretul unui S klasee. si cand ma refer la asta ma refer la masini noi nu la masini second hand. Totul este pe comparatii reale facute de specialisti si nu pe comparatii facute de mine, de exemplu. Adica aceste comparatii sunt facute de oameni care asta fac tot timpul, compara masini

intr-un filmu pe care o sa-l vedeti mai jos o sa puteti vedea o comparatie intre Mecedes si Genesis G90. Pentru cei carenu stiti Genesis este un brand al Hyundai Motor Group. Adica Hyundai face masini de lux si a creat brandul Genesis. Cam fiecare brand de masini de masa are o divizie de lux sau superlux. De exemplu: Toyota are Lexus, Nissan are Infinity etc. Toyota are si un model de super lux care rivalizeaza cu Rolls Royce si se cheama Toyota Century.

Ideea este ca Gensis G90 este o masina care rivalizeaza cu S Klasse dar costa 1/2 din pretul unui Mercedes. Poate va intrebati de ce se intampla asta. E simplu: Mercedes e facuta de nemti si de aia, probabil, ca dai atatia bani pe ea. Intre masinile Germane si masinile asiatice e o diferenta mare de fiabilitate. Iar masinile germane sufera la acest apect. Adica sunt mai putin fiabile decat suratele lor asiatice. Cu toate ca ar trebui sa fie invers pentru ca ai putea spune ca diferenta de bani la achizitie este data de faptul ca esti lipsit de griji in exploatare. Teoria e total neadevarata. Aveti mai jos un film in care cele 2 masini sunt comparate:

Cate optiuni sunt

Eu mai stiu cel putin una, dar daca o sa cautam sigur o sa mai gasim si altele. Ma refer aici la optiunea de a inlocui S klasse cu altceva similar dar la un pret mai mic. Si candidatul ideal poate fii Lincoln Continental, o alta masina care rivalizeaza cu Mercedes. Iar Lincoln Continental pleaca de la 46.000 de dolari si ajunge pana pe la 80.000 de dolari. La banii aia vei avea luxul american.

Totusi, sunt oameni car enu vor sa auda de altceva decat de Mercedes. Asta pentru ca atunci cand ai bani o diferenta de 80.000 de dolari probabil ca nu te intereseaza asa mult.

Daca ti-a placut artiolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Porche abordeaza altfel problema

Un comentariu la „Limuzina de lux la 1/2 din pretul unui S Klasse”

Lasă un comentariu