Masina care se incarca singura – super logistica

Exista o masina care se incarca singura, adica nu are nevoie de rampa sau de utilaje. Subiecte focus in articol:

  • masina care se incarca singura- cum poate face asta
  • demostratie video

Masina care se incarca singura – cum poate face asta

E real si chiar exista masina care asta. Reuseste sa faca asta fara sa aiba nevoie de ajutor extern. Marfurile se pun pe o platforma pe sol. Platforma e una special conceputa. masina se lasa din perne de aer pana la nivelul solului. Apoi da cu spatele si incarca paltforma cu tot cu marfa de pe ea.

La aceasta masina podeaua lipseste, de fapt, podeaua masinii e acea platforma speciala. Dupa ce se incarca platforma se asigura cu o siguranta special conceputa. Siguranta nu permite platformei sa se deplaseze pe timpul transportului.

La descarcare procesul este invers fata de incarcare. Masina se lasa din perne pana la nivelul solului si isi lasa poseaua pe sol. In felul asta marfa impreuna cu podeaua masinii ajung pe sol.

Masina asta e foarte utila pentru ca incarcarea si descarcarea dureaza foarte putin. Daca marfa e pusa dinainte pe platforma dureaza 2-3 minute ca masina sa incarce platforma. La fel si la descarcare. practic se scurteaza foarte mult timpii de incarcare descarcare. De asemenea nu se mai blocheaza utilaje si oameni cu operatiunea asta.

Demonstratie video

Am un film in care puteti vedea pe viu cum lucreaza o astfel de masina. si dupa ce vedeti filmul o sa va dati seama ca solutie e chiar functionala si utila. Trebuie totusi ca soferul sa aiba ceva experienta in a incarca si descarca masina asta. De asemenea, semiremorca are o constructie speciala asa cum o s avedeti din film.

Aveti aici filmul:

masina care se autoincarca

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Digitalizarea in supply chain

Un comentariu la „Masina care se incarca singura – super logistica”

Lasă un comentariu