Masini online – vanzare online

De ceva timp ai posibilitatea sa cumperi masini online atunci cand vrei sa cumpreri o masina noua. Adicanu mai trebuie sa te duci la dealer cand vrei sa iei o masina noua. Subiecte foscus in articol:

  • Masini online – vanzare masini pe internet
  • Un trend care va prinde

Masini online – vanzare masini pe internet

Tot cautand pe internet am vazut primul maganin virtual de masini. Deci – avem masini online. Bine, nu e asta prima tentativa, pentru ca la Emag de Black Friday exista masini de vanzare, dar sunt in stoc limitat si cu anumite conditii.

Pe platforma asta decare va vorbesc aici sunt doar masini de vanzare si, daca o sa va va uitati, o sa vedeti ca au preturi excelente. Daca te vei duce la dealer probabil ca nu vei putea obtine astfel de preturi. Aveti niste Renault-uri (Clio, Captur) cu discounturi intre 23 si 28%.Daca te vei duce la dealer vei obtine 10% dupa indelungi negocieri si doar daca stii sa negociezi foarte bine.

Pe platforma acele masini sunt masini pe stoc. Asta inseamna ca pot fi livrate rapid. Gama e destulde diversificata, poti gasi urmatoareel marci: Abarth, Alfa Romeo, Peugeot, Renault, Land Rover, Subaru, Suzuki, Toyota VW etc. Deci ai de unde alege.

Din punctul meu de vedere trecerea vanzarilor de masini in online e benefica pentru toata lumea. Se creaza o concurenta buna in piata si se reduc costurile. Amenajarea si intretinerea unui showroom costa cateva sute de mii de euro. Iar reamenajarea se face la 7-10 ani in functiede brand.

Un trend care va prinde

Masina trebuie totusi vazuta fizic inainte de a fi cumparata. Oamenii vor inca sa vada masina si sa faca test drive cu ea. Dar pentru asta nu trebuie neaparat ca orice dealer sa aiba un showroom. Mai ales daca, la fel ca in cazul electrocaznicelor, masinile se vor putea returna in termen de 1 luna daca nu e ceea ce vrei tu.

Eu zic ca aparitia acestor magazine virtuale e benefica si trebuiesa incurajate astfel de initiative.

Si la final va dau si site-ul: https://www.masinipestoc.ro/

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Tipuri de cutii de viteza

Lasă un comentariu