Niste chestii interesante pentru depozit

Cautam azii ceva pe net pentru un cliient si am dat peste o chestie interesanta, una pe care nu am mai vazut-o pana acum. E o solutie de lame de stivuitor, solutie care poate rasturna paletul. Adica, dupa ce ai construit paletul cu baxuri, jucaria asta iti poate rasturna paletul. E o jucarie interesanta, eu nu vad acum la ce ar putea folosi practic, dar am zis sa va las un link aici, poate foloseste cuiva. Datorita articolelor pe care le tot scriu pe aici ma mai suna clientii sa ma intrebe de diverse chestii si unora e posibil sa le foloseasca aceste solutii.

Puteti vedea aici jucaria de la Wagger: https://www.youtube.com/watch?v=gIvgP-T0Ld0

Ce alte chestii interesante pentru depozit am mai vazut

Mai sunt citeva chestii la fel de interesante ca dispozitivul asta de rasturnat paletii. Am gasit un AGV care pare ca face paletul sa leviteze si e foarte interesant de vazut. E doar un efect interesant vizual restul jucariei fiind un AGV la final de zi. Avetii aici linkul: https://www.youtube.com/watch?v=XYNZLRCGnGM

De departe cea mai interesanta jucarie e robotul asta care trage o transpaleta. Din punctul meu de vedere e interesanta jucaria, Nu stiu daca si din punctul vostru de vedere, dar poate imi spuneti in comentarii despre asta. Jucaria asta poate trage o transpaleta, se duce si o iia si o remorcheaza. Are si roti multidirectionale, dar cred ca inca e la nivel de proototip din ca ma prind eu.

Dar sunt convins ca vor aparea multe astfel de jucarii pentru ca vor fi cerute de piata. Lipsa oamenilor va face ca jucariile astea sa prinda in piata. Jucaria asta care tracteaza transpaleta e scumpa cred ca care si un brat robotic, iar ala nu e ieftin deloc.

Cumpara pachetul complet de proceduri de transport, contractul de trasport si alte documente importante pentru orice companie: https://logistic-specialist.com/produs/pachet-transport-complet/

Lasă un comentariu