O noua rasa apare – SUL

SUL inseamna Sport utility limousine – adica Maybach pe romaneste. Subiete focus in articol:

  • ce este SUL
  • cine e Myabch si de ce moare si tot renaste

Ce e SUL

SUL este un noua rasa de masina, masina asta este si SUV si limuzina. Majoritatea SUV-urilor nu sunt in 5 usi in 2 volume. SUL este un SUV in 3 volume si are 4 usi + portbagajul care il gasim la orice limuzina. Iar, in cazul asta vorbim de un portbagaj extrem de generos.

Noua rasa de masina a fost creata de Mercedes prin al sau model de superlux Maybach. Stiti marca de la Gigi Becali care o repara cu un levier dupa de avusese un mic accident in trafic.

Mercedes nu prea a avut continuitate cu modelul asta de masina. Eu credeam ca nu il mai scot pe piata pentru ca, anumite modele de S Klasee sunt oricum extrem de luxoase. Dar, contrar asteptarilor mele au scos pe piata un concept de SUL Myabach Vision pe numele lui mic. Numele mare e mai complicat si nicioadta nu il tin minte.

Pe masina asta Mercedes nu a facut rabat la nimic, luxul e peste tot. O sa vedeti ca partea metalica a scaunelor e din aur roz, in consola centrala exista un spatiu in care e un set de ceai. Asta e un pus inainte (sau inapoi) pentru ca, de obicei, in consola centrala era un set de sampanie. Dar asta la anumite modele S Klasee. Banuiesc ca astea au set de ceai pentru ca se adreseaza unui alt public: cei mai in varsta si mai bogati.

Aveti mai jos un film cu masina:

Cine e Maybach si de ce moare si tot renaste.

Maybach este raspunsul Mercedes la Rolls-Royce, Bentley si alte masini super luxoase. Adica au vrut si ei sa manance la masa superbogatilor si sa ia o felie din acea placinta. Se pare insa ca nu prea functioneaza bine masinaria. Marefer la masinaria de business, nu neaparat la masina in sine. De asta tot au spasme din astea: ba fabricam, ba nu mai fabricam. Cred ca ei au scos ultimul moel prin 2012 si acum revin cu un concept.

Conceptele astea sunt ca sa testeze piata si sa vada cum reactioneaza oamenii. Daca reactiile sunt bune e posibil sa reia productia.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Spiritul civic – ceva ce mi-a murit de mult

Lasă un comentariu