Politia urmareste prin Bucuresti masinile infractorilor

Politia care urmareste prin Bucuresti masinile infractorilor este o mare greseala. Hai sa va explic de ce! Subiete focus in articol:

  • Politia urmareste prin Bucuresti masinile infractorilor
  • ce se poate face

Politia urmareste prin Bucureti masinile infractorilor

Duminica seara s-a lasat cu urmarir si impuscaturi prin Bucuresti. Politia a identificat in trafic o masina care mergea aiurea. L-au somat sa se opreasca, dar soferul continuat sa meraga cu masina. Si, Politia, a plecat in urmarirea lui. O masina de Politie si un agent de politie in masina parsoanala, din ce am inteles. Ce e gresit in asta?

Un individ beat, care e un pericol la siguranta circulatiei, e fortat printr-o urmarire sa mearga mai tare si sa puna in pericol oameni nevinovati. asta se intampla cand vezi Politia ca se tine in viteza dupa tine. Asta s-a intamplat si duminica seara cand Politia a urmarit masina. Omul ala mergea pe 3 carari cu masina si cand a vazut masina politiei dupa el, bineinteles ca a accelerat. Asta in conditiile in care deja era un pericol pentru siguranta circulatiei. Si tu, politist care trebuie sa protejezi cetateanul si siguranta lui, prin actiunile tale contribui la marirea riscului. E oare bine sau corect?

Pai urmarirea de duminca seara s-a terminat fara victime si doar cu masini accidentate. A fost foar un noroc, data viitoare e posibil sa nu fie asa. Daca va uitati la filmul ala cand masina urmarita se opreste o sa vedeti 3 politisti care coboara din masina si nu au nic-un plan, nici o coordonare. Erau toti 3 in masina si nu s-au gandit ce vor sa faca cand coboara. Adica fiecare dintre ei ce sarcina are: cine ii urmareste pe aia, cine inchide masina, cine se duca la masina alora etc. Bai, nici-un plan nu aveau!

Aveti aici filmul! Uitati-va catre final cand politistii coboara din masina sa-i urmareasca pe aia. Coboara ca bezmeticii: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/urmarire-in-capitala-soferul-prins-dupa-ce-politistii-au-tras-mai-multe-focuri-de-arma.html

Ce se poate face

In astfel de cazuri ae trebui sa reduci riscul. Si se pot folosi dispozitive care sa ii blocheze rotile sau sa i le sparga. Nu, Politia Romana nu foloseste asa ceva si il urmaresc pe ala punand in pericol alti oameni. Adica, in film o s avedeti politisti car e vroiau sa-l opreasca printr-o blocada cu niste masini din trafic. Iar asta pare o normalitate la Politia Romana.

Mie nu mie se pare deloc normal asta si mi se pare ca aia de la Politie nu au nici-un plan. Mai nasol e ca nu ia nimeni masuri si ca sefilor de acolo li se par normale astefel de chestii. Purtatorul de cuvant declara ca totul e normal.

Daca ti-a placut articolul te invit s-al citesti si pe urmatorul: . Taximetristii amenintati de un nou flagel

2 comentarii la „Politia urmareste prin Bucuresti masinile infractorilor”

Lasă un comentariu