Politistii de la rutiera ies in strada

Nu e vorba despre un protest facut de politisti ci de un control care se intampla in toata Uniunea Europeana pana pe 7 aprilie. In toate tarile din UE politistii ies la vanatoare de vitezomani.

Politistii de la rutiera vor face verificarile de viteza incepand de azi de la ora 0 pana la 24. in toata tara politistii de la rutiera au 400 de radare si maine toate vor fi in strada.

Daca circuli maine cu masina ai grija pentru ca amenzile sunt mari iar in cazul in care depasesti viteza cu mai mult de 50km/h vei ramane fara permis.

Cum poti sa vezi unde vor fi radarele si politistii ?

Sunt mai multe variante, cea mai folosita dintre ele fiind aplicatia Waze care iti arata unde sunt sepcarii. Le zic asa politistilor de la rutiera pentru ei sunt simbolizati in aplicatie printr-o sapca de politist.

Aplicatia functioneaza in toate tarile UE asa ca e forate utila. Consuma date, dar te fereste de costuri mai mari.

A doua varianta este sa folositi statiile de emisie receptie. Sunt folosite mai mult de catre tiristi dar sunt la fel de bune ca si aplicatia waze deoarece ceilalti soferi din trafic te anunta unde sunt pozitionati politistii de la rutiera. Cu statiile vei mai afla si problemle de acasa ale unor soferi asa ca sigur nu te vei plictisi si nu vei adormi la volan.

Orice ai alege trebuie sa stii ca inclusiv varianta statie de emisie receptie costa mai putin decat cea mai mica amenda data de politistii de la rutiera.

Maine in Romania si pana pe 7 aprilie in UE condu cu atentie si ai grija cu piciorul drept pe pedala de acceleratie.

Tu ce parere ai de actiunea asta, e benefica sau nu?

Sa ai drumuri bune si fara incidente!

Lasă un comentariu