Portul Constanta si-a facut aplicatie pentru programari incarcari/descarcari comioane

Portul Constanta si-a facut aplicatie pentru programare incarcari/descarcari camioane. O initiativa buna, dar care cred ca e cam degeaba. Experienta mea cu firmele mari care au astfel de platforme nu e una foarte buna. Si cred ca nici aplicatia Portului Constanta nu va rezolva problema incarcarii sau descarcarii mai rapide a comioanelor.

Sa va explic de ce! Sunt cel putin doua motive care ma fac pe mine sa cred ca aplicatia aia mai mult o sa incurce decat sa descurce lucrurile.

Primul va fi nefunctionarea aplicatiei. Aplicatiile facute de instutitiile de stat din Romania dau rateuri dupa rateuri. Uitati-va la platforma Casei Nationale de Sanatate care e mai mult nefunctionala decat functionala. Si atunci cand e functioneala se roaga medicii de ea sa treca la urmatorul ecran si sa poata face inregistrarea.

De ce cred eu ca aplicatia Portului Constanta de programare camione nu va rezolva problemele de acolo

Nefunctionarea aplicatiei va crea probleme. Pentru ca in momentul ala vor veni la descarcat.incarcat camioane care nu se pot inregistra in aplicatie. Sibtrebuie sa le descarci/incari si ai un sistem paralel de management al lor. Dupa ce aplicatia va incepe sa functioneze camioanele se pot inregistra, Dar vor mai fi din alea neinregistrate la coada. Pe car le bagi? Pe alea inregsitrate care sunt in spate sau pe ale neinregistrate care sunt in fata la coada? Va iesi scandal oricum ai face.

Ce intampla daca nu respecti tu, Portul Costanta, programul de incarcare/descarcare din aplicatie? Si aici pot fi nenumarate motive. Asta e marea problema a firmelor care au astfel de platforme. Cand nu respecti programul se va decala tot programul celorlalti. Problema e ca aplicatia asta creaz asteptari ca lucrurile vor merge mai bine,Iiar experienta mea imi spune ca nu. Dar, sa dea Dumnezeu sa functioneze bine la ei.

Mai e o chestie: eu nu inteleg de ce au facut aplicatie si nu platforma web. Era mai simplu si mai ieftin! Dar, probabil ca nu trebuia sa fie implu si ieftin. 🤣

Iti recomand un soft de management parc auto facut in Excel. Il poti achizitiona de aici: https://logistic-specialist.com/produs/soft-parc-auto-in-excel-consultanta/

Lasă un comentariu