Primaria Bucuresti vrea sa reglemente folosirea trotinetelor inchiriate

Nu stiu daca stiti dar folosirea trotinetelor se face confoorm unor reguli clare: nu au voie cei sub 14 ani si cei care au intre 14 si 16 ani le pot folosit doar cu casca. De asemeena viteza maxima admisa este de 25 km/h Primaria Bucuresti vrea ca aceste reguli sa se respecte. Mai vrea si introducerea altor reguli: de exemplu ca aceste trotinete sa nu mai poata fi abandonate pe oriunde pe strada.

Mai doreste ca aceste trotinete sa aiba RCA ca sa poata despagubi un accidente provocat din vina celui care o inchiriaza. Cred ca, in viitorul apropiat, se va dori si inmatricularea lor. Ca sa le poti identigica in caz de accident de exemplu. Acum daca o astfel de trotineta a fost implicata intr-un accident si cel care o conduce fuge ai ramas cu paguba.

Ce parere aveti despre modificarile pe care vrea sa le faca Primaria Bucuresti

Mie mi se par bune aceste modificari. Cand mergi prin Bucuresti vezi peste tot trotinete abandonate pe strazi si pe spatiul verde. Din ce stiu eu sunt niste oameni care culeg acele trotinete si le duc la incarcat sau la reparat. Si sunt platiti pentru asta! Dar nu e ok ca aceste trotinete sa stea aruncate pe oriunde pe spatiul verde.

In Bucuresti nu prea se respecta nici o regula legata de trotinete. Din ce stiu eu mai e o regula legata de numarul de oameni care merg pe trotineta. Adica e permis sa mearga o singura persoana. In Bucuresti de foarte multe ori am vazut doi oameni pe trotinete.

Pe langa trotinetele astea inchhiriate ar trebui reglementate si trotietele folosite de livratori. Am vazut la un moment dat un livrator pe o trotineta care era lipita cu banda adeziva. Trotineta aia era un pericol pentru trafic. De aceea zic ca ar trebui reglementata si starea tehnica a trotinetelor.

Regulile e bine sa existe, dar trebuie sa le si controleze cineva. Cine? Politia? Pai daca ar vrea ar putea contola si acum, dar nu se vrea. Degeaba ai reguli daca nu controleaza nimeni!

Cumpara pachetul complet de proceduri de transport, contractul de trasport si alte documente importante pentru orice companie: https://logistic-specialist.com/produs/pachet-transport-complet/

Lasă un comentariu