Producatori auto fara masini electrice

Sunt mai multi producatori auto care nu au masini electrice in portofoliu. Sa facem o lista a lor si sa-i vedem. Subiecte focus in articol:

  • producatori auto care nu au masini electrice;
  • cine a mai anuntat maini electrice

Producatori auto care nu au masini electrice

O sa-i iau in ordine sa nu scap vreunul. Acura este un producator de autovehicule din grupul Honda si nu vinde in Europa. Nu are in portofoliu masini electirce. Aston Martin nu avea pana in 2019, dar au scos un Aston Martin Rapide EV in aprilie 2019.

Bentley nu are masini electrice in portofoliu si probabil ca nu va scoate foarte curand. Alaturi de Rolls Royce probabil ca vor mai astepta pana sa aduca in portofoliu astfel de masini.

Alfa Romeo face parte din grupul Fiat si nu are masni electrice. Dar in grup exista un Fiat 500e care e o masina complet electrica. Cadillac este o marca care nu vinde in Europa dar are un SUV electric. Dacia este un alt producator care nu are masini electrice, dar avem in grup Renault Zoe si Nissan Leaf. Ferarri nu are masini electrice si nici concurentii lui directi: Porche, Maserati sau Lamborghini. Fiecare dintre ei au anuntat modele electrice dar in viitor.

Jeep nu are modele complet electrice, concurentul direct Land Rover are modele electrice. Toyota, Mazda nu au modele electrice. De fapt Toyota are masini elctrice, dar sunt pe hidrogen. Seat, Skoda si Suzuki nu au masini electrice, dar Seat si Skoda au in grup masini electrice.

Cine a mai anuntat masini electrice

Tinand cont ca asta e trendul mai multi producatori auto au anuntat masini electrice. Singurii care nu se grabesc sa adopte tehnologia asta sunt producatorii de masini supersportive. In rest cam toti producatorii auto mari au anuntat masini elctrice pana la final de 2020.

Odata cu tehnologia asta au aparut si producatori noi care dezvolta doar masini electrice. La cati bani se baga in tehnologia asta, daca nu esti acolo probabil ca in viitor nu vei mai exista. Asta e motivul pentru care toata lumea directioneaza fonduri in directia asta.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Masina care s eincarca singura-super logistica

Un comentariu la „Producatori auto fara masini electrice”

Lasă un comentariu