Protectia marfurilor

Protectia marfurilor in timpul transportului este foarte importanta. In perioada de viata a unui produs produsul are parte de multe operatii de transport. In articolul acesta ne vom focusa pe urmatoarele elemente:

  • de ce e neceara protectia marfurilor
  • solutii inteligente de protectie a marfurilor

De ce e necesara protectia marfurilor

Asa cum scupneam mai sus marfurile sunt foate mult transportate. Asta inseamna ca riscul de deterioare este foarte mare. In tot procesul asta foarte important este modul cum marfurile sunt ambalate. Pentru protectia marfurilor pe timpul transportului ambalarea lor este un proces critic.

De asemenea, aranjarea marfurilor pe palet este un proces care contribuie la securitatea si protectia marfurilor. Marfa aranjata incorect pune in pericol atat marfurile cat si oamenii si utilajele in proceul de manipulare.

Exista mai multe metode de a proteja marfurile. Unele din ele sunt clasice: folie cu bule, polistiren expandat, fulgi de polistiren etc. Fiecare dintre aceste solutii pot fi eficiente, dar, de obicei, sunt scumpe. Tinand cont ca materialele care ajuta la protectie sunt aruncate dupa ce produsele sunt desfacute e necesar ca acestea sa fie ieftine. Daca se poate sa fie si prietenoase cu mediul e si mai bine.

Solutii inteligente de protectie a marfurilor

Cand discut de protectia marfurilo in articolul asta o sa va prezint o solutie desteapta si ieftina de protectie in cutii. De asemenea o sa va pun un film in care sa vedeti cum si de ce se aranjeaza marfa pe palet.

O aranjare corecta a marfurilor pe paleti face ca marfa sa fie protejata pe tot parcurul ei.

Primul film va arata un dispozitiv care ajuta la crearea unei forme speciale a hartiei care sa ajuta la protectia marfurilor. Filmul e preluat de pe Cheddar si e o solutie interesanta:

Al doilea film este despre modul cum se aseaza corect marfa pe palet. Asa cum va spuneam mai sus asta este important:

Al treilea filmulet va prezinta o solutie interesanta pentru a proteja paletii nesuprastocabili. Daca faceti conurile alea personalizate si le lipiti pe palet va dati seama daca cineva a pus sau nu un palet deasupra:

Daca ti-au placut filmuletele te invit sa il citesti si pe urmatorul: De ce au trenurile prioritate

Un comentariu la „Protectia marfurilor”

Lasă un comentariu