Razvan Ciobanu omul care putea ucide alti oameni

Designerul Claudiu Ciobanu a murit saptamana asta intr-un accident de circulatie. A murit conducand o masina de 2.5 tone care a iesit de pe carosabil si a smuls din radacina niste copaci. Masina s-a oprit dupa 700 de metri singura intr-un copac.

De ce Razvan Ciobanu putea ucide alti oameni

Se pare, conform ultimelor informatii, ca omul era sub influenta drogurilor. Drogurile, cu o noapte nedormita (se zica ca erua 2 nopti nedormite) duc la oboseala crunta. De fapt, la 43 de ani e nevoie de o noapte nedormita pentru ca organismul sa nu mai reactioneze corect. Fara droguri doar cu multa muzica care iti bubuie in creieri si putin alcool.

Cand te sui beat sau drogat la volan sa zicem ca iti asumi oarecum soarta si o meriti. Pentru ca ai facut o alegere constienta. Sa zicem ca si cel care iti impumuta masina si vor pierde banii pe ea isi merita soarta. Pentru ca stiau ca sunt riscuri asociate cu persoana careia ii dau masina. Daca nu stiti Casco nu acopera astfel de daune. Sunt excludere in orice contract la orice asigurator.

Ce se intampla insa daca masina aia de 2.5 tone nu iese in decor si intra in plin in alti paricipantila trafic? Ce vina au oamenii aia ca tu, un imbecil, te-ai suit beat sau drogat la volan?

A fost doar un noroc ca masina condusa de Razvan Ciobanu a iesit in decor si nu a intrat in alti participanti la trafic. De obicei, astfel de soferi conduc doar cu mana stanga pe volan. In momentul in care se intampla ceva si adoarme sau isi pierde cunostiinta corpul are tendinta sa se aplece in fata sau in lateral si mana stanga daca nu aluncea de pe volan va trage de volan spre stanga.

Asta inseamna ca se duce direct in alti participanti la trafic daca strada aia e circulata.

Concluzie

Niste oameni puteau muri din cauza unor astfel de indivizi. Daca ei isi merita soarta pentru ca si-au asumat asta cand s-au suit drogati la volan, ceilalti oameni nu merita asta. Asta a fost un caz fericit in care cel care era la volan a fost singurul afectat fatal.

E bine cand circulati cu masina sa fiti atenti si la ceilalti participanti la trafic pentru ca oricand un astfel de specimen ca Razvan Ciobanu poate fi pe strada si sa va faca praf.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Cum se sting incendiile la masinile electrice

Lasă un comentariu